Büyük Veri Çağında Pazarlamacılar Müşteriyle Nasıl Etkileşmeli?

SAS tarafından İstanbul'da düzenlenecek “Contextual Customer Engagement in the Era of Big Data” temalı etkinlikle büyük veri analtiğinin pazarlama dünyasına sunduğu fırsatlar, sektörün önde gelen temsilcileri tarafından ortaya konulacak. Detaylar haberimizde..

SAS tarafından İstanbul'da düzenlenecek “Contextual Customer Engagement in the Era of Big Data” temalı etkinlikle büyük veri analtiğinin pazarlama dünyasına sunduğu fırsatlar, sektörün önde gelen temsilcileri tarafından ortaya konulacak.

Dünya analitik lideri SAS, büyük veri ve dijitalleşme çağını yaşadığımız bu dönemde gelişmiş veri analitiğinin ile pazarlama çalışmalarının müşterilere odaklanma konusunda nasıl bir önem taşıdığını İstanbul’da 6 Nisan tarihinde “Contextual Customer Engagement in the Era of Big Data” temasıyla düzenleyeceği etkinlikte ortaya koyuyor.

Organizasyonların müşterilerini nasıl daha iyi tanıyabileceklerini, değişen tüketici davranışlarını nasıl adresleyebileceklerini, bunu yaparken dengeli bütçe kullanımını nasıl gerçekleştirebileklerini sektörün önde gelen isimlerinin de katılacağı etkinlikte tartışacak olan SAS, pazarlamacıların büyük veri analizini bu amaçlar için nasıl kullanabileceğini anlatacak.

SAS Türkiye Genel Müdürü Hakan Erdemli’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olak etkinlikte, İş Bankası Dijital Bankacılık Birim Müdürü Murat Kaya Beşiroğlu yapacağı konuşmada İş Bankası’nın analitik CRM yolculuğunun detaylarını paylaşacak.

Büyük verinin pazarlama kararlarına etkisi nedir? Keramet verinin büyüklüğünde mi yoksa vizyonun büyüklüğünde mi? sorularının cevabı 6 Nisan'da sektörlerinin öncü firmaları, pazar araştırma şirketleri ve akademisyenlerle birlikte "SAS Contextual Customer Engagement" etkinliği'nde aranacak.

Dijital Çağın Tüketici Davranışı ve Perakendede Müşteri Yolculuğu başlıklı panellerde ise Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cenk Koçaş, Ziraat Bankası Ortaklıklar ve BT Yönetimi Grup Başkanı Can Örüng, Turkcell İş Analitiği Müdürü Uygar Yüzeroğlu, Ipsos Pazar Çözümleme Direktörü Ahu Şendilmen, Carrefoursa CRM Direktörü Necati Özdeniz, Zubizu CRM & Müşteri Analitiği Direktörü Tunç Özcan ve Hepsiburada.com CRM ve Kampanya Müdürü Kutay Konakçı yer alacak.

Analitiğin Pazarlama Alanında Etkin Kullanımı

SAS Bütünleşik Pazaralama Çözüm Direktörü Rene van der Laan’ın yapacağı SAS Müşteri Karar Merkezi başlıklı sunumda ise pazarlamada analitiğin yükselişi ve merkezi bir pazarlama analitiği platformuna geçişin önemi ile birlikte pazarlama analitiğinin temeli olan müşteri verilerinin analizi konuları aktarılacak. Etkinliğin son sunumunda SAS Türkiye Pazarlama Çözümleri Müdürü Celal Kavuklu, analitiğin pazarlama alanında etkin kullanımı ve pazarlama stratejilerine entegre edilmesinin gerekliliğini anlatacak. Etkinlik akşam Ayhan Sicimoğlu’nun da yer alacağı parti ile sona erecek.

Unutmayın, “Contextual Customer Engagement in the Era of Big Data” etkinliği 6 Nisan’da İstanbul’da düzenlenecek.

“Contextual Customer Engagement in the Era of Big Data” temasıyla düzenlencek etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız ceyda.satana@sas.com adresine mail göndererek katılma isteklerini iletebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor