KOBİ'lerin Belge Ücretlerini Artık KOSGEB Karşılayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Bundan sonra KOBİ'lerin patent, marka, standart belgelerinin ücretlerini tamamen KOSGEB karşılayacak" dedi. Detaylar haberimizde..

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Bundan sonra KOBİ'lerin patent, marka, standart belgelerinin ücretlerini tamamen KOSGEB karşılayacak" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada girişimcilere sağladıkları imkanlardan bahsederek, "En son gelişmelerden biri olarak çok değerli bir adım daha attık. Bundan sonra KOBİ'lerin patent, marka, standart belgelerinin ücretlerini tamamen KOSGEB karşılayacak. Hükümetimizin 6 aylık vaatlerinden biri olan Patent Kanun Tasarımızın da hazırlıklarını tamamladık. Üretim Reform Paketimizin hazırlıklarını ise yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bütün bu adımlarımızla birlikte ülkemizin daha yüksek teknolojili alanlarda söz sahibi olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Haberin tamamını okumak için: http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=19078&lng=tr

Haberimizi KOBİ'lerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor