MasterCard, Start Path İle Girişimleri Desteklemeye Devam Ediyor!

MasterCard’ın girişimci destek programı Start Path Avrupa’daki desteğini yoğunlaştırma hazırlığında. Bugüne kadar 60’ın üzerinde girişimciye destek veren proje, bölgenin girişimci potansiyelini göz önüne alarak, yeni startup firmalarına kucak açmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

MasterCard, yeni kurulan startup şirketleri destekleyerek inovatif ticaret çözümleri geliştirmek üzere kurduğu Start Path programı ile Avrupa’nın en iyi girişimlerine destek vermeye devam ediyor.

MasterCard’ın girişimci destek programı Start Path Avrupa’daki desteğini yoğunlaştırma hazırlığında. Bugüne kadar 60’ın üzerinde girişimciye destek veren proje, bölgenin girişimci potansiyelini göz önüne alarak, yeni startup firmalarına kucak açmaya hazırlanıyor. Başvurular 21 Mart’a kadar toplanmaya devam ediyor.

Teknolojideki hızlı gelişmeler ile değişen tüketici ihtiyaçları, işletmelerin daha hızlı yeni fikirler üreterek yenilikçi ürünlerle pazara girmeleri gereğini doğurdu. Bunların doğal sonucu olarak da birçok girişimci şirket pazarda boy göstermeye başladı.

Böyle bir pazar ortamında erken aşama girişimleri, doğru iş ortağı ile aradıkları başarıyı kısa sürede yakalayabiliyorlar. Geleceğin ticaret çözümlerini geliştiren yenilikçi erken aşama girişimleri desteklemek amacıyla oluşturulan MasterCard Start Path programı. girişimciler ile ortak çalışarak onların herhangi bir destek almadan büyüyeceklerinden daha hızlı bir şekilde büyümelerine olanak sağlıyor.

Start Path, finansal kaynağın yanı sıra girişimcilere yenilikçi fikirlerini sürdürülebilir iş olanaklarına çevirme fırsatı sunuyor. Yılın her çeyreğinde MasterCard Start Path 6 aylık bir program için yeni girişimcileri seçiyor. Start Path programı, başlatıldığı günden beri (2014) Rainbird, dopay, Invoice Sharing’in de aralarında bulunduğu 60’ın üzerinde girişimci firmaya destek verdi.

Start Path ekibinin, başvurular arasından seçeceği 20 firma 11-12 Mayıs’ta Toronto’daki seçmelere gitmeye ve bu seçmeler sırasında büyük markalarla tanışma fırsatı yakalayacak. Bu 20 firma arasından seçilen 8 firma ise, Haziran ayında başlayacak olan programa katılma hakkı kazanacak.

Unutmayın, MasterCard Start Path programının son başvuru tarihi 21 Mart 2016.

MasterCard’ın Start Path hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.startpath.com web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.395 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Girişimci Destekleri, Uluslararası
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor