Online Baskı Çözümleri Sunan E-Ticaret Girişimi: BidoluBaskı!

Türkiye’de e-ticaret işlemleri farklı sektörlere yayılarak devam ediyor. Online hizmet sunan sektörlerden biri olan baskı sektörünün en önemli oyuncularından Bidolubaski.com, kaliteli baskı ürünlerine en uygun fiyatlarla sahip olabilmenizi sağlamak için "Yeni Nesil Matbaa" sloganıyla hizmet veriyor.

Türkiye’de e-ticaret işlemleri farklı sektörlere yayılarak devam ediyor. Online hizmet sunan sektörlerden birtanesi de baskı sektörü. Bu sektörün en önemli oyuncularından biri olan Bidolubaski.com kaliteli baskı ürünlerine en uygun fiyatlarla sahip olabilmenizi sağlamak için 2014 yılından beri "Yeni Nesil Matbaa" sloganıyla tüm Türkiye’ye hizmet veriyor.

2014 yılında kurulan ve kaliteli baskı ürünlerine internetten sipariş vererek en uygun fiyatlarla sahip olabilmenizi sağlayan bidolubaski.com, müşterilerinin ürün sipariş ve satış sonrası süreçlerine de destek oluyor. Günün herhangi bir saatinde www.bidolubaski.com üzerinden verdiğiniz siparişler son teknolojiye sahip makineler üretiliyor.

Bidolubaski.com yöneticilerinden aldığımız bilgiye göre, her ölçekte firmanın özellikle Kobi'lerin en fazla kullandığı hizmetler arasında Roll-up baskı hizmetleri yer alıyor.

Fuar, sergi, toplantı, konser gibi organizasyonlarda ya da alışveriş merkezlerinde, mağazalarda gördüğünüz ayaklı görseller olan Roll-uplar özellikle son yıllarda etkinliklerde en fazla kullanılan malzemeler arasında yer alıyor.

Roll-up kullanım alanları gün geçtikçe artıyor ve bu artış, taleple birlikte kalitenin de yükselmesine neden oluyor. Roll-up banner baskı fiyatları, tüm baskı ürünlerinde olduğu gibi kalitesine göre belirleniyor.

Kobi’lerin en fazla aldığı hizmetlerden bir diğer ise Online broşür baskı hizmetleri. Bidolubaski.com’un Girisimhaber’e verdiği bilgilere göre broşür bastırırken bazı konulara dikkat edilmesi gerekiyor.

Öncelikle tasarım ve metin kısmının en iyi şekilde hazırlanması büyük önem taşıyor. Görseli kuvvetli, tasarımıyla ön plana çıkan bir tasarım yapılması gerekiyor. Ürün ve hizmetlerinizi en iyi şekilde tanıtabilmek için doğru hazırlanmış bir metin kullanmanız gerekiyor. Broşürün en dikkat çeken noktası olan kapak tasarımı na da özen gösterilmesi gerekiyor.

Tasarımı en doğru şekilde yaptıktan sonra kaliteli bir baskı ile broşürünüzü hazırlatmanız büyük önem taşıyor. Kağıt gramajı, kağıt tipi, selefon, lak gibi özel uygulamalar broşürünüzün kalitesini etkiliyor.

Online baskı hizmetleri sunan Bidolubaski.com, 12 kişilik müşteri ekibiyle hizmet veriyor. Kullanıcı dostu web sitesi ve altyapısı ile aradığınız her bilgiye veya ürüne kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz konularda anında canlı yardım alabilirsiniz.

Bidolubaski.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bidolubaski.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor