Uzman Bakıcıları Güvenle Size Sunan Girişim: Evdeki Bakıcım!

Yaşlı ve hasta bakımı hizmetini en güvenli, kaliteli ve hızlı bir şekilde almak isteyen ailelerle alanında uzman bakıcıları doğru bir şekilde buluşturmayı hedefleyen yeni internet girişimi Evdekibakicim.com, evlerde verilen bakıcılık hizmetlerine yeni bir soluk getirdi. Detaylar haberimizde..

Yaşlı ve hasta bakımı hizmetini en güvenli, kaliteli ve hızlı bir şekilde almak isteyen ailelerle alanında uzman bakıcıları doğru bir şekilde buluşturmayı hedefleyen yeni internet girişimi Evdekibakicim.com, evlerde verilen bakıcılık hizmetlerine yeni bir soluk getirdi.

Yeni internet girişimi Evdekibakicim.com, yaşlı ve hasta bakımı hizmetini en güvenli, kaliteli ve hızlı bir şekilde almak isteyen ailelerle alanında uzman bakıcıları doğru bir şekilde buluşturmayı hedefliyor. Evdekibakicim.com, aileleri AIG sigorta güvencesi ile bakıcının kusuru neticesinde oluşabilecek zararlara karşı toplamda 100.000 dolarlık sigorta teminatı ile koruma altına da alıyor. Üst düzey eşleştirme algoritması sayesinde, ailelerin ihtiyaçlarını ve bakıcıların uzmanlık alanlarını en doğru şekilde eşleştiren Evdekibakicim.com platformu üzerinden bakıcıların videolarını izleyebiliyor, randevu işlemini gerçekleştirebiliyor ve ödemeyi yapabiliyorsunuz.

Türkiye`deki demografik trendler hızla değişiyor. Bir yandan beklenen yaşam süresinin uzamasıyla nüfus hızla yaşlanırken, bir yandan da eski büyük aile yapısı yerini metropol hayatına adapte olan çekirdek aile yapısına bırakıyor.

TÜİK verilerine göre, 2023 yılında 65 yaş üstü nüfusun toplam nüfusun %10`una ulaşarak 8.6 milyon kişi olacağı tahmin ediliyor. Toplumda değişen aile yapısı ve hızlı yaşlanmanın evde bakım ihtiyaçlarına olan talebi hızla artırmasına karşın, Türkiye diğer ülkelere kıyasla en az evde bakım çalışanı oranına sahip bulunan ülke konumunda yer alıyor. Bu noktada yaşanan önemli bir sorun da ülkemizdeki yaşlıların %90’ının kendi evlerinde bakım servisi almayı tercih ediyor olmasına rağmen yeterli sayıda güvenilir ve kolay ulaşılabilen profesyonel bakıcı bulunmaması.

İşte tam da bu noktada hizmet sunmaya odaklanan yenilikçi internet girişimi Evdekibakicim.com önemli bir çözüm sunuyor. Sitenin kuruluş amacı yaşlı ve hasta bakımı hizmetini en güvenli, kaliteli ve hızlı bir şekilde almak isteyen ailelerle alanında uzman bakıcıları doğru bir şekilde eşleştirmek.

Evdeki Bakıma 100.000 Dolarlık Sigorta

Evdekibakicim.com, aileleri AIG sigorta güvencesi ile bakıcının kusuru neticesinde oluşabilecek zararlara karşı toplamda 100.000 dolarlık sigorta teminatı ile koruma altına da alıyor. Üst düzey eşleştirme algoritması sayesinde, ailelerin ihtiyaçlarını ve bakıcıların uzmanlık alanlarını en doğru şekilde eşleştiren Evdekibakicim.com platformu üzerinden bakıcıların videolarını izleyebiliyor, randevu işlemini gerçekleştirebiliyor ve ödemeyi yapabiliyorsunuz. Üstelik tüm bu işlemler en fazla 5 dakikanızı alıyor. Evdekibakicim uygulaması sayesinde bakıcının hangi saatte eve girdiğini ve hangi saatte evden çıktığını, o gün neler yaptığını kolayca takip edebiliyorsunuz. Bakım sonrası puanlama yöntemi ve geri bildirim formu ile almış olduğunuz hizmetin geri bildirimini yapabiliyorsunuz. Teknolojinin etkili bir şekilde kullanıldığı platform sayesinde, sevdiklerinizin ilaç takibi, uyku düzeni ve günlük aktivitelerini de rahatça kontrol edebiliyorsunuz. Kısacası, bakıcı arama sürecinde yaşanan güven sorunu, zaman kaybı ortadan kalkıyor ve alternatif uzmanlara ulaşma ve onlarla çalışabilme olanağı doğuyor.

Uzman Bakıcılar Kolayca ve Güvenle İş Bulabiliyor

Platform, sadece bakım ihtiyacı olanlara değil, aynı zamanda bakıcılara da çok büyük yenilik ve kolaylıklar getiriyor. 5 aşamalı özel bir eleme sürecinin ardından sahip oldukları eğitim ve tecrübelere göre özenle seçilen bakıcılar, çalışma saatlerini istedikleri gibi seçebiliyor, gelen teklifleri kabul veya reddedebiliyor. 3. şahıs sorumluluk sigortası sayesinde risklere karşı hizmeti alan kişi ile birlikte korunuyor ve kendilerini geliştirdikçe daha çok kazanma imkanına sahip oluyor.

Evdekibakıcım hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.evdekibakicim.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.994 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Hizmet Sektörleri, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor