Patentlerin Daha Kolay Ticarileşmesi İçin Fikri Mülkiyet Borsası Kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Yıl içerisinde Borsa İstanbul bünyesinde kurulacak Fikri Mülkiyet Borsasıyla, patentlerin ticarileşmesi açısından çok iyi sonuçlar alacağız" dedi. Detaylar haberimizde..

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Yıl içerisinde Borsa İstanbul bünyesinde kurulacak Fikri Mülkiyet Borsasıyla, patentlerin ticarileşmesi açısından çok iyi sonuçlar alacağız." dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yıl içerisinde Borsa İstanbul bünyesinde kurulacak Fikri Mülkiyet Borsasıyla patentlerin ticarileşmesi açısından çok iyi sonuçlar alacaklarını belirterek, Patent Kanunu'nu da TBMM gündemine taşımayı ve iki hafta sonra Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na bu konularla ilgili sunum yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısı'na katılan Bakan Işık, Üretim Reform Paketi için de çalıştıklarını kaydetti.

Haberin devamını okumak için: http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=18887&lng=tr

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor