XII. KOBİ Zirvesi "Girişimci Ekosistemi" Temasıyla Nisan'da İstanbul'da!

TOSYÖV ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen XII. KOBİ Zirvesi “Girişimci Ekosistemi” Ana Teması ile 27 – 28 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Dedeman Hotel’de gerçekleştirilecek. Detaylar Haberimizde..

TOSYÖV ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen XII. KOBİ Zirvesi  “Girişimci Ekosistemi” Ana Teması ile 27 – 28 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Dedeman Hotel’de gerçekleştirilecek.

Artık gelenekselleşen KOBİ Zirvesi ile üretimin, ticaretin ve hizmetin tüm alanlarında KOBİ’lerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak; ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında kalıcı başarıyı yakalaması için KOBİ’lere sürdürülebilir rekabet gücü kazandıracak yol haritaları çiziliyor.

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) ve Küçük ve Orta Ölçekli İletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenecek XII. KOBİ Zirvesi'nin bu yılki teması "Girişimci Ekosistemi".

27–28 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Dedeman Hotel’de gerçekleştirilecek "Girişimcilik Ekosistemi" temalı zirvede;

  • Yenilikçi Girişimciliğin Desteklenmesi,
  • Tematik ve Genel Destekler,
  • Girişimcilik Kültürünün Geliştirilmesi,
  • Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri,
  • Girişimcilerin Finansmana Erişiminin Kolaylaştırılması,
  • Girişimci Dostu Düzenleyici Çevrenin Geliştirilmesi

konuları üzerinde  durulacak. Unutmayın, XII. KOBİ Zirvesi, 27–28 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Dedeman Hotel’de gerçekleştirilecek.

KOBİ Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kobizirvesi.org.tr web adresini ziyaret edebilir, Kayıt işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi KOBİ'lerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor