Gelecex BizTalks'ta Esin İmer İle Nasıl Global Startup Olunur? Konuşulacak!

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 12 Ocak 2016 konuğu BlaBlaCar Türkiye Ülke Müdürü Sn. Esin İmer olacak. Detaylar haberimizde..

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 12 Ocak 2016 konuğu BlaBlaCar Türkiye Ülke Müdürü Sn. Esin İmer olacak.

Konuk: Esin İmer

Biztalks etkinliği 12 Ocak 2016 Salı günü 18:30’da YAZANE ofisinde gerçekleşecek. BlaBlaCar Türkiye Ülke Müdürü Sn. Esin İmer konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte "Nasıl Global Bir Startup Olunur?" konusunu ele alarak profesyonel deneyimlerini katılımcılar ile paylaşmayı hedefliyor.

Adres: YAZANE coworking space /  Kılıç ali paşa cad. No:12 k:1 Karaköy / İstanbul
Telefon: 0212 293 79 00

Etkinlik Programı

"Nasıl Global Bir Startup Olunur?"
18:15 – 18:30:  Networking
18:30 – 19:30:  Esin İmer “Nasıl Global Bir Startup Olunur?” Sunumu
19:30 – 20:00:  Networking – İkramlar

Gelecex Business Talks Hakkında

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller,girişmciler ve orta/üst düzey yöneticiler ile paylaşılıyor.

Gelecex Business Talks hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.biztalks.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak Basın Sponsoru olduğumuz BizTalks etkinliği 12 Ocak'da YAZANE ofisinde gerçekleşecek, etkinliğe kayıt olmak için ise etkinlik kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor