Hızla Büyüyen Bir E-Posta Pazarlama Girişimi: INBOX!

2014 yılının ekim ayında Emin Onur Genç tarafından faaliyete geçirilen ve bugün itibariyle 400’ün üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veren INBOX hızla büyüyor. Detaylar haberimizde..

2014 yılının ekim ayında Emin Onur Genç tarafından faaliyete geçirilen ve bugün itibariyle 400’ün üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veren INBOX, kısa sürede içerisinde e-ticaret siteleri için etkili bir dijital pazarlama girişimi olmayı başardı.

INBOX, geleneksel yöntemlerle gönderilen fakat büyük bir çoğunluğu iletilmeyen e-postalara sertifikalı e-posta altyapısı ile kalıcı çözümler sunuyor. Firmaların ulaşılabilirlik oranlarını sertifikalı e-posta altyapısı ile maksimize eden INBOX, firmalar tarafından gönderilen e-postaların müşterilerine sağlıklı bir şekilde gönderebilmesine olanak sunuyor.

400’ün üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veren ve günlük e-posta gönderim miktarı 2 – 2.5 milyon adet olan INBOX'ın e-posta pazarlama hizmeti dışında başka hizmetleri de bulunuyor.

INBOX'ın Müşterilerine Sunduğu Hizmetler Neler?

  • INBOX'ın çok çeşitli bülten / kampanya oluşturma yöntemleri mevcut. Firmalar ister gelişmiş HTML editör ile isterse de “Kendin Dizayn Et” modülü ile sürükle-bırak şeklinde responsive bültenler oluşturulabilirler. Ayrıca kendi sistemlerinden sağlanacak veri (xml / json) ile şablon üzerinden dinamik bültenler oluşturabilirler.
  • INBOX, temel olarak e-posta pazarlama aracı olmasının dışında gelişmiş CRM özelliklerini de barındırıyor. E-posta ile müşterilerine ulaşmak isteyen küçük veya büyük hacme sahip firmalar için dizayn edilen sistem, akıllı kişi yönetimi sayesinde, her gönderimde kendi kendini geliştiren bir mekanizmaya sahip.
  • Firmalar kişi listesini yükledikten sonra ilk gönderimlerinde kişi listeleri otomatik olarak doğrulanıyor ve bir sonraki gönderimleri gerçek e-postalara gönderilmiş oluyor. Bu sayede firmalar doğrulama için ekstra bir maliyet harcamamış oluyorlar.
  • Gönderimden sonraki süreçte birçok araç mevcut. Firmalar gelişmiş gönderim analizleri ile en iyi açılış zamanları, lokasyona göre, açılan cihaza göre ilgi grafikleri ve bunların sonucunda oluşturulabilecek segmentasyon ile her gönderimden sonra daha iyi ve doğru bir hedef kitlesine ulaşabiliyorlar.
  • Firmalar INBOX ile aksiyonlar oluşturarak çeşitli senaryolara göre (belirli tarihlerde, okuma, belirli bir linkte tıklamada, üyelikten ayrılmada vb.) belirledikleri periyotlarda otomatik bültenler gönderebilir veya kişi listelerini yeniden organize edebilirler.
  • Firmalar, gönderdikleri bültene tıklayarak firma web sitesini ziyaret eden müşterilerinin hangi konularla ilgilendiklerini tespit edebilir ve ilgi alanlarına göre dinamik listeler oluşturabilir ve gönderim yapabilirler.

INBOX'ın ayrıca e-ticaret siteleri veya kendi sistemleri ile entegrasyon isteyen firmalar için API desteği de bulunmakta. API desteği sayesinde firmalar kendi siteleri veya yazılımları ile INBOX'ı entegreli bir şekilde kullanabiliyorlar.

Görüldüğü gibi INBOX alışılmış bir e-posta pazarlama sistemi değildir. E-ticaret siteleri için geliştirilmiş bir çok hizmeti içerisinde barıdıran bir dijital pazarlama girişimidir.

www.inboxmailmarketing.com web adresini ziyaret ederek INBOX girişimi hakkında daha detaylı bilgi edilenebilir, e-ticaret girişimleriniz başta olmak üzere e-posta pazarlaması planladığınız girişim ve hizmetleriniz için sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Haberimizi e-ticaret ve dijital pazarlama sektöründe faaliyet gösteren profesyonel reklamcılarımız ve girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor