4. Dijital İK Konferansı “Değişimi Yönetmek” Teması İle 3 Aralık’ta İstanbul'da!

İK dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren ve ana sponsorluğunu Vodafone’un üstlendiği Dijital İK Konferansı, bu yıl “Değişimi Yönetmek” konusunu mercek altına alıyor. Detaylar haberimizde..

İK dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren ve ana sponsorluğunu Vodafone’un üstlendiği Dijital İK Konferansı, bu yıl “Değişimi Yönetmek” konusunu mercek altına alıyor.

Dijital İK Konferansı, bu yıl da Türkiye’nin dev şirketlerinin insan kaynakları profesyonellerini, akademisyenleri, gençleri  ve teknoloji alanındaki fikir önderlerini bir araya getiriyor. 3 Aralık Perşembe günü İstanbul SALT Galata’da yapılacak olan  4. Dijital İK Konferansı, “Değişimi Yönetmek” temasına odaklanıyor.  Ana sponsorluğunu Vodafone’un üstlendiği konferansın diğer sponsorları arasında TEB, PepsiCo, Ülker, Markafoni, yenibiris.com, Renault, Sunumo, İltek ve Marjinal Porter Novelli yer alıyor.

Moderatörlüğünü ve açılış konuşmasını Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Gazeteci ve Yazar Fatoş Karahasan’ın üstleneceği Dijital İK Konferansı’nda 31 konuşmacı, değişimi bireysel ve kurumsal olarak nasıl yönetileceği konusundaki içgörülerini paylaşacaklar.

Dünyaca ünlü Dönüşüm Koçu Tim Seeton, Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay, TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Nilsen Altıntaş, Nörolog Uzman Dr. Kerem Dündar, PepsiCo İnsan Kaynakları Merkez Fonksiyonlar Müdürü Sevil Kayaş, PepsiCo İnsan Kaynakları Değişim Yönetimi Müdürü Özlem Ökten, Nestle Türkiye Çikolata Grubu Genel Müdürü Oben Akyol, Tarihçi Çevirmen ve Yazar Saadet Özen, Markafoni Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Seda Kayrak Kızıltan, Great Place To Work Kıdemli Danışmanı Hatice Dalağan, Dijital İK 2015’te konuşma yapacak olan isimlerden bazıları.

“Gençler Gelecekten Ne Bekliyor?” konulu ilk panelde Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı, İstanbul Aydın Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Sebahattin Kutlu, Reklamcılık Vakfı Genel Müdürü ve Sabancı Üniversitesi Program Direktörü Ayşegül Molu ve Tevitöl öğrencileri Hakan Dingenç ile Gamze İnanç söz alacaklar.

“Değişim Dalgası Üzerinde Sörf Yapmak” paneline ise, Arçelik AŞ Yurtdışı Şirketler İnsan Kaynakları Yöneticisi Osman Özdemir, TAV Havalimanları Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Ali Murat Şen, Ülker İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Faruk Gözleveli katılacaklar.

“İlham Veren Kadın Yöneticiler” başlıklı oturumda Global Wellness Day Yaratıcısı Belgin Aksoy, Armaggan Genel Müdürü ve CEO'su Ebru Karaçam ve Şölen CEO'su Elif Çoban, deneyimlerini paylaşacaklar.

“Oyun Değiştiren Teknolojiler” konulu panelde Accenture/FJORD İstanbul İş Tasarım Direktörü Umut Onan, EY Kıdemli Direktörü Ahmet Hasanbeşeoğlu, IBM-Kenexa İş Geliştirme ve Satış Lideri Özlem Özen ve Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman katılımcılara konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini aktaracak.

Son panelde ise İK Proje Danışmanı ve Eğitmeni İpek Aral, Yönetim Danışmanı ve Blogger Ahmet Eryılmaz, Hürriyet İk Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu, GoGo Project Kurucu Ortağı ve Prodüktörü Güneş Zahid, Plasenta Kurucusu ve Kreatif Direktörü Cem Batu; “Sosyal Medya için İçerik Tasarımı” konusunu ele alacaklar.

Fatoş Karahasan, Dijital İK Konferansı ile ilgili olarak şunları söylüyor: "Dijital dünya hayatımızı her anını etkiliyor. Yaşanan değişim,  iş dünyasını da derinden etkiliyor. Dijital çağın bireylerini anlamak ve onlarla ilişki kurabilmek için, şirketler yeni çözümler arıyorlar. Teknolojiye yatırım yapmak tek başına yeterli olmuyor. Dijital değişimin de odağında insan unsuru var. Kurumsal değişimi yönetmek için bireylerin davranışlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak gerekiyor. "

Dijital İK Konferansı'nın, insan kaynakları sektörünün dijital çağa ayak uydurma sürecini “Değişimi Yönetmek” ana başlığı altında masaya yatırdığını da belirten Karahasan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu konferansın amacı, sürekli olarak kendisini yeniden üreten bir dünya düzenine iş dünyasının nasıl uyum sağlayabileceği konusunda bakış açıları sunmaktır. Yaşanan belirsizlik dolu ve karmaşık ortamı analiz etmeye yönelik fikirler, nasıl aksiyon alınacağına dair çözümler ve yeni yönetim sistemlerine dair öngörüler ortaya koymayı hedefliyoruz."

Unutmayın, "4. Dijital İK Konferansı" 3 Aralık Perşembe günü İstanbul SALT Galata’da gerçekleştirilecek.

"4. Dijital İK Konferansı" hakkında daha detaylı bilgi edinmek veya katılımcı olmak isterseniz www.dijital-ik.com  web adresini ziyaret edilebilir.

Haberimizi İK sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor