İstanbul’un Stil Sahibi ve Online Çiçekleri: Bloom and Fresh!

İstanbul’un stil sahibi ve online çiçekleri, Bloom and Fresh'te. Bloom and Fresh müşterilerine web sitesinde sunduğu özel tasarım çiçeklerin birebir aynısını gönderiyor. Detaylar haberimizde..

İstanbul’un stil sahibi ve online çiçekleri, Bloom and Fresh'te. Bloom and Fresh müşterilerine web sitesinde sunduğu özel tasarım çiçeklerin birebir aynısını gönderiyor.

Butik çiçekçi kalitesini internet ortamına taşıyarak İstanbulluların çiçek gönderme deneyimini değiştirmeyi hedefleyen Bloom and Fresh, kısa sürede odaklı bir hedef kitlede ciddi bir bilinirliğe ulaştı.

Altı temel değer etrafında kurulan Bloom and Fresh, mevsimsel olarakhazırladığı ve içinde her birinin bir hikayesi olan birbirinden farklı düzenlemelerin yer aldığı bir koleksiyon sunuyor. Bloom and Fresh’in tasarımları, Florart Çiçek Eğitim Atölyesi’nden Buse Hekimci tarafından floral tasarım prensipleri ve Bloom and Fresh’in marka hedefleri doğrultusunda mevsimin en taze çiçekleri ile özenle hazırlanıyor.

Koleksiyonunda az sayıda ama her zevke ve ihtiyaca uygun düzenleme bulunduran Bloom and Fresh’in bir diğer vaadi ise, internetten verdikleri siparişlerde hayal kırıklığına uğrayanlara bir müjde niteliğinde. Bloom and Fresh hazırladığı düzenlemeleri her zaman internet sitesinde göründüğü gibi, bir başka deyişle çiçeklerin değişmediği, renklerin farklılaşmadığı bir şekilde müşterilerine ulaştırma sözü veriyor.

Çiçeklerinin tazeliğini her şeyin önünde tutan Bloom and Fresh’te belli düzenlenmelerin bu nedenle sıklıkla tükendiği görmek mümkün. Kendileri bunu “Çok basit; kendi sevdiklerimize göndermeyeceğimiz çiçekleri başkalarına da gönderemeyiz” diye açıklıyor.

Çiçeklerinin tazeliği için destek vitaminlerinden özel çiçek dolaplarına kadar bir çok metodu da etkin kullandıklarını belirtiyorlar. Çiçeklerinin yanı sıra internet sitesi de alışılagelmiş e-ticaret sitelerinden oldukça farklı olan Bloom and Fresh birbirinden farklı tasarımlarının yanında özel mumla mühürlenmiş mesaj kartları gibi bir çok farklı detay ile İstanbulluların çiçek deneyimini baştan aşağı değiştireceğe benziyor.

Bloom and Fresh hakkında daha detaylı bilgi dinmek ve özel tasarlanan çiçeklerini incelemek istiyorsanız www.bloomandfresh.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor