İş Dünyasının En İyi Yöneticileri Best Practice Way'15'te Buluşuyor!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunlar Derneği, tarafından düzenlenen Best Practice Way’15, bu yıl ilk kez 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunlar Derneği, tarafından düzenlenen Best Practice Way’15, bu yıl ilk kez 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Oditoryum'da gerçekleşecek etkinliğe, alanında lider gösterilen birçok şirket ve yönetici katılacak. Girişimciler bir işin en iyi şekilde nasıl yapılacağını, bu kez liderlerden öğrenecek.

Best Practice Way’15, önde gelen şirketlerin üst düzey yöneticilerinin uyguladıkları, sektörlerini değiştiren ve alanında en iyi uygulamaların paylaşıldığı bu etkinliğe katılan öğrencilerin dünyaya bakışının değişmesini hedefliyor.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi’nde düzenlenecek bu etkinlikte alanında en iyi liderler ile liderliğe adım atmaya hazırlanan öğrencilerin aynı platformda buluşmalarına olanak sağlanıyor. Başarılı bir kariyer hedefli veya girişimci adayı üniversite öğrencileri ilklerin adresi olan İşletme Fakültesi’nde buluşuyor.

TEB ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek bu organizasyon muhteşem bir tecrübenin yanında çekiliş ve çeşitli sosyal aktivitelerle zenginleştirilecek. Organizasyon tüm üniversitelere açık olup farklı okullardan, farklı bölümlerden öğrencilere ulaşmayı hedefliyor.

Katılımcılar arasında yapılacak olan çekilişle;1kişiye Iphone 6s, 1 kişiye HTC One, 1kişiye Lenovo tablet ve çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak. Etkinlik tüm üniversitelilere açık, ücretsiz ve sertifikalı.

Unutmayın, Best Practice Way’152 Aralık 2015 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Oditoryum'da gerçekleştirilecek.

Best Practice Way’15 hakkında daha deetaylı bilgi edinmek isterseniz etkinliğin facebook sayfasını ziyaret edebilir, biletlerinizi ise ücretsiz bir şekilde buradan temin edebilirsiniz..

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor