TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması Yeni Dönem Başvuruları Başladı!

TÜSİAD tarafından üniversite gençliğinin girişimcilik farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının son başvuru tarihi 8 Kasım 2015. Detaylar haberimizde..

TÜSİAD tarafından üniversite gençliğinin girişimcilik farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının son başvuru tarihi 8 Kasım 2015. Ön elem yapılarak seçilecek üniversite öğrencilerini TÜSİAD üyelerinin bilgi ve deneyimlerinden çeşitli yollarla faydalanacakları eşsiz bir deneyim bekliyor. 

Katılımcılar online eğitimler ve eğitim kampı gibi fırsatların yanı sıra TÜSİAD üyeleriyle tanışma, iş fikirlerini sektörünün uzmanları ile birlikte değerlendirme ve kapsamlı bir iş planı hazırlama fırsatı elde ediyor. TÜSİAD, Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması aracılığıyla üyelerinin bilgi ve deneyimlerini üniversite öğrencisi gençlere sunarken, girişimciliğin aslında bir kariyer hedefi olduğunu da vurguluyor.

Türkiye’de herhangi bir üniversitede öğrenci olan ve en az 2 en çok 5 kişiden oluşan ekibini kuran herkesin katılımına açık olan yarışmanın 2015 – 2016 yılı ödülleri şöyle sıralanıyor:

  • Birinci ekip: 75.000 TL,
  • İkinci ekip 50.000 TL
  • Üçüncü ekip 25.000 TL.

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Yarışması TÜSİAD tarafından 2011, 2012 ve 2013 yıllarında da düzenlenerek toplam 1.735 gençten 604 iş fikri başvurusu alındı. Bu yıl yarışma başvuruları, 12 Ekim–8 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜSİAD'ın web adresi üzerinden alınacak.

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Yarışması Katılım Şartları

  • Tüm üniversitelerin lisans ve lisansüstü öğrencileri yarışmaya katılabilir.
  • Yarışmaya katılacak ekiplerin üye sayısı minimum 2 maksimum 5 kişi olabilir. (Ekip kişi sayısı yarışmanın başında netleştirilmelidir).
  • Fikrin kapsadığı ürün veya hizmetten kazanç elde etmek amacıyla bir tüzel kişilik kurulmamış olmalıdır.

Unutmayın, “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının son başvuru tarihi 8 Kasım 2015.

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz  www.bugenclikteisvar.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. adresi üzerinden yapılıyor. 

Haberimizi üniversite öğrencileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor