Girişimciler, Yıl Sonu Vergi Planlamalarınızı Nasıl Yapıyorsunuz? (Eğitim)

Türkiye’de vergi, sosyal güvenlik ve devlet destekleri(teşvikler) alanında birçok kuruma danışmanlık ve eğitim hizmeti veren HGS Akademi, 12 Kasım'da "Vergi Planlaması Nasıl Yapılmalıdır?" konulu bir eğitim düzenliyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de vergi, sosyal güvenlik ve devlet destekleri (teşvikler) alanında birçok kuruma danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren HGS Akademi, 12 Kasım'da "Vergi Planlaması Nasıl Yapılmalıdır?" konulu bir eğitim düzenliyor.

Vergi Planlaması (İşletme Vergiciliği), işletme üzerinde oluşacak vergi yükünü en aza indirmek için mükelleflerin ulusal ve uluslararası hukuk ve vergi yasalarının imkanlarından yararlanarak, bunları en akılcı biçimde kullanıp vergi yüklerini azaltma çabası olarak tanımlanabilir.

12 Kasım Perşembe günü HGS Akademi eğitim merkezinde düzenlenecek eğitimin konu başlıklarından bazıları şöyle;

  • Vergi Planlaması Neden Gereklidir?
  • Vergi, SSK mevzuatı vb. yükümlülükler konusunda, muhtemel incelemelerde ortaya çıkabilecek risklerin analizi ve çözüm önerileri,
  • Uluslar arası vergi planlama teknikleri nelerdir?
  • Yabancı sermayeli ortaklıkların mali uygulamaları konusunda vergi planlaması nasıl yapılmalıdır?
  • Serbest bölgelerde vergi planlaması nasıl yapılmalıdır?
  • Büyüyen Kobiler’ de vergi planlaması nasıl yapılmalıdır?
  • Şahısların vergi yükümlülüklerinin planlaması ve yönetimi hizmetlerimiz,
  • Hızlandırılmış vergi planlaması nasıl yapılır?

Ülkemizde alanının ilk akla gelen uzman isimlerinden olan ve Konvoy Grup olarak Vergi, Yönetim, Bilişim, Teşvik, Mali Yönetim, Mali Müşavirlik konularında hizmet veren Nevzat Erdağ'ın HGS Akademi bünyesinde bizzat vereceği "Vergi Planlaması Nasıl Yapılmalıdır?" eğitimini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

HGS Akademi Hakkında

HGS Akademi, 15 yılı aşkın tecrübesi ve konularında uzman eğitmenler ile Kurumsal eğitimler, Bireysel eğitimler, Sektörel  eğitimler, veririken; katılımcılarına, kullanılabilir güncel bilgiyi vererek, üst düzeyde fayda sağlamayı amaçlamakta. detaylı bilgi için www.hgsakademi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişimciler Unutmayın!

2015 yılı bitmeden yıllık vergi kontrolü ve vergi planlaması yapmanın önemine dikkat çeken bu eğitim 12 Kasım Perşembe günü 10:00- 16:00 saatleri arasında İçerenköy'deki HGS Akademi Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilecek.

 

 

"Vergi Planlaması Nasıl Yapılmalıdır?" eğitimine 0216 380 65 68 nolu telefondan ya da bilgi@hgsakademi.com adresli mail üzerinden HGS Akademi'ye ulaşarak kayıt olabilir ya da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Haberimizi vergi planlama konularında bilgi sahibi olmak isteyen girişimci okurlarımız veya muhasebe profesyonelleri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 7.014 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor