KOSGEB'ten Girişimci Dolandırıcılarına Karşı Kamu Spotu!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nca hazırlanan KOSGEB Kamu Spotu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun onayının ardından yayına girdi. Detaylar haberimizde..

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nca hazırlanan KOSGEB Kamu Spotu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun onayının ardından yayına girdi.

KOBİ’lerin hamisi KOSGEB, yayınladığı kamu spotuyla birlikte, destek programlarına başvurular sırasında art niyetli ve ücret karşılığı aracılık yapan kişilere yönelik önlem almayı amaçlıyor.

Başvurular Ücretsiz ve Aracısız Olarak Yapılıyor

KOSGEB destek ve başvurularından yararlanmak isteyen, hedef sektörde yer alan tüm işletme ve girişimci adayları, KOSGEB destek ve hibe programlarına ücretsiz ve aracısız olarak başvurabiliyor. Aynı zamanda kayıtlar sırasında dosya ücreti ve müracaat bedeli de alınmıyor.

Dolandırıcılık faaliyetlerine karşı önlem alınmasına dikkat çeken Kamu Spot’u, KOSGEB  destek programlarına başvuracak hedef sektördeki işletme ve girişimci adaylarının bu konuda dikkatli olmaları hususunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle 800’lü numaralardan ya da cep telefonundan gelen aramaları dikkate almamaları konusunda da hedef kitlenin bilinçlendirilmesini sağlıyor.

KOSGEB, Her Zaman KOBİ’lerin ve Girişimcilerin Yanında

Türkiye genelinde 81 ilde 88 müdürlüğü ve 44 teknoloji merkezi  bulunan KOSGEB, verdiği destekleri artırarak sürdürmeye devam ediyor. Bu zamana kadar verdiği desteklerle her zaman KOBİ’lerin  yanı başında olduğunu gösteren KOSGEB, son 4 yılda 300 bin eğitim, 300 milyon TL destek ve 12 milyar TL kredi hizmeti verdi.

 

 

Haberimizi KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen girişimcilerimiz ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almak isteyen girişimci adaylarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 7.607 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Rehberi, KAMU, KOBİ, Tanıtım Haberi, Ulusal, Video Haber
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor