Gençlere Ek Gelir Sağlayan Mobil Girişim: Bounty

Mobil kitle kaynak platformu Twentify'ın 'Bounty' isimli uygulaması şirketler nezdinde açılan basit saha görevlerinin gerçekleştirilmesini sağlayarak 18-25 yaş arası gençlere ek gelir sağlıyor. Detaylar haberimizde..

Mobil kitle kaynak platformu Twentify'ın 'Bounty' isimli uygulaması şirketler nezdinde açılan basit saha görevlerinin gerçekleştirilmesini sağlayarak 18-25 yaş arası gençlere ek gelir sağlıyor.

Geliştirdiği Bounty uygulaması ile Twentify, kitle kaynağın (crowdsourcing) gücünden faydalanarak sahadaki veriyi, tüm Türkiye'deki kullanıcıları ile birkaç gün, hatta saatler içerisinde toplayıp müşterilerine teslim edebiliyor. Bu kitle-kaynak uygulaması şirketlere fayda sağlarken, aynı zamanda yeni bir iş kolu yaratıyor. Özellikle 18 ile 25 yaş arasındaki gençlerden oluşan 50.000’i aşkın sayıda kullanıcıya sahip Bounty uygulamasını, Android ve iOS akıllı telefon sahibi herkes ücretsiz olarak indirebiliyor ve şirketler nezdinde açılan basit saha görevlerini gerçekleştirerek ek gelir elde edebiliyor.

'Verileri Toplayan Kullanıcılar Nakit Para Kazanıyor'

Twentify Kurucu Ortağı İlker İnanç, “Kurulduğumuz 2014 yılından bu yana ilham konumuz hep “kitle kaynak” olmuştu. Tüm dünyada yükselen en önemli trendlerin başında gelen kitle-kaynak (crowd-sorcing), kelime anlamıyla nicelik olarak büyük sayılardaki insan topluluklarının ortak bir işi yapmak için kullanılmasını ifade ediyor. Günümüzde sürdürülebilirliği hedefleyen şirketlerin ilk öğrenmesi gereken uygulamalardan biri olduğunu düşünüyorum. Çünkü insandan daha değerli hiçbir kaynak yok ve rakiplerinize göre zaman çok değerli. Twentify olarak bizim de kitle kaynağın gücü ve teknolojiden aldığımız ilham ile kurduğumuz bu platform, şirketlere yüksek oranda verimlilik sağlıyor ve aynı zamanda özellikle gençlere ve dışarıda verilen görevleri yerine getirebileceğine inanan herkese ek gelir olanağı sunuyor. Uygulama üzerinde açılan saha görevleri tamamlandıkça, hem şirketlerin talep ettikleri veriler çok kısa bir zaman dilimi içerisinde toplanıyor, hem de verileri toplayan kullanıcılar nakit para kazanıyorlar.

Kurumsal müşterilerimizin kullanımına sunduğumuz bir web panelimiz var. Bu panelde müşterilerimiz projelerini gerçek zamanlı takip edebiliyor, böylece ihtiyaç duydukları an aksiyon alabilme esnekliğine sahip oluyorlar. Toplanan verinin istenilen formatta anlık olarak görülebilme özelliğinin yanı sıra, proje bitiminde yine bu veriyi anlamlandırıp rapor halinde müşterilerimize iletiyoruz. Gıdadan bankacılığa, perakendeden teknolojiye kadar alanında öncü birçok firmaya hizmet veriyoruz. Kurulduğumuz 2014 senesinden bugüne kadar toplamda 35’den fazla markaya, sahadaki 50.000 kadar kullanıcı sayesinde 200’den fazla proje gerçekleştirdik.” dedi.

Bounty uygulaması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.getbounty.co web adresini ziyaret edebilirsiniz

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor