Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 14 Ekim'de İstanbul'da!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Girişim Fabrikası tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Kurumiçi Girişimcilik Konferansı’nın üçüncüsü yapılıyor. 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilecek Konferansın açılış konuşmasını Borusan Holding YK Murahhas Üyesi Agah Uğur yapacak. Detay

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Girişim Fabrikası tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Kurumiçi Girişimcilik Konferansı’nın bu yıl üçüncüsü yapılıyor. Açılış konuşmasını Borusan Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve CEO'su Agah Uğur'un yapacağı Kurumiçi Girişimcilik Konferansı, 14 Ekim 2015 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşiyor.

Türkiye’de “Kurumiçi Girişimcilik” konusunda yapılan ilk ve tek etkinlik olan konferansa her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli isimler katılıyor. Konferansta Borusan Holding, Turkcell, Garanti Bankası, Koç Holding, Mastercard, Vestel Ventures, MEF Üniversitesi gibi ekonomimize yön veren lider kurumların üst düzey temsilcileri; “Kurumiçi Girişimcilik” konusunda başarıyla süregiden örnek teşkil edecek projelerini, son trendleri, yeni uygulama modellerini ve vizyonlarını konuklarla paylaşma fırsatı bulacaklar. Ayrıca İngiltere’nin önde gelen “Büyüme Strateji Danışmanlık” şirketi Market Gravity'den Robin Scarborough, “Şirket İçindekilerin İnovasyona Bakışı ve Şirketiniz için Çıkaracağınız Dersler” başlığında bu konuda global kurumların çok çarpıcı örneklerini aktaracak. GE Ventures Küresel İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Brian Selby ise Ventures ve GE Fastworks ile ilgili dünyadan ve Türkiye’den uygulama örnekleriyle çalışmalarını paylaşacak.

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı Program Akışı

08:30–09:25 Kayıt ve kahvaltı ikramı
09:25–09:30 Hoş geldiniz konuşması / İhsan Elgin – Girişim Fabrikası
09:30–10:00 Açılış Konuşması / Agah Uğur - Borusan Holding
10:00–10:20 360° Kurumiçi Girişimcilik / İhsan Elgin – Girişim Fabrikası
10:20–10:50 Sohbet Oturumu / Erhan Erkut - MEF Üniversitesi & Brian Selby - GE Ventures
10:50–11:30

Panel 1 – “Şirket Ekosistemi ile Girişimcilik”

  • Moderatör: Samir Deliormanlı – Koç Holding A.Ş.
  • Deniz Özkan Oğul – Turkcell
11:30–12:00  
Kahve ve Networking
12:00–12:30 Şirket İçindekilerin İnovasyona Bakışı ve Şirketiniz için Çıkaracağınız Dersler / Robin Scarborough – Market Gravity
12:30–13:10

  Panel 2 - “Girişimcilerle Girişimcilik”

  • Moderatör: İhsan Elgin
  • Metin Salt – Vestel Ventures
  • Mete Güney - Mastercard
  • Didem Dinçer Başer – Garanti Bankası
13:10–13:15

Günün Özeti ve Kapanış / İhsan Elgin – Girişim Fabrikası

Unutmayın, Kurumiçi Girişimcilik Konferansı, 14 Ekim 2015 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kurumicigirisimcilik.com web adresini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor