Türk ve İngiliz İş Dünyası 17 Eylül'de Bu Forumda Bir Araya Geliyor!

Türk ve İngiliz iş dünyasını bir araya getiren, TBCCI tarafından düzenlenen geleneksel forum 17 Eylül Perşembe günü Hilton İstanbul Bophorus Hotel'de gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Türk ve İngiliz iş dünyasını bir araya getiren, TBCCI tarafından düzenlenen geleneksel forum 17 Eylül Perşembe günü Hilton İstanbul Bophorus Hotel'de gerçekleşecek.

Türk - İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) tarafından Türkiye ile İngiltere arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine dönük düzenlenen geleneksel forum, bu yıl da Türk ve İngiliz iş dünyasını bir araya getirmeye hazırlanıyor. "6. İngiltere – Türkiye İş Forumu", 17 Eylül Perşembe günü Hilton İstanbul Bophorus Hotel’de gerçekleşecek.

HSBC’nin ana sponsorluğu ve The Wall Street Journal’ın medya sponsorluğunda düzenlenecek 6. İngiltere-Türkiye İş Forumu, İngiltere ve Türkiye iş dünyası ve bürokrasisini buluşturacak.

T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar’ın davetli olduğu ve T.C. Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç’in katılımıyla gerçekleşecek forumda 4 panel düzenlenecek. Paneller şu başlıklardan oluşacak:

  • İleri Teknoloji ve Yenilikler,
  • İstanbul Finans ve Tahkim Merkezi,
  • İngiltere’de ve Türkiye’de İş Kurmak ve Sınırlar Ötesi,
  • Kamu Özel İş Birliği

TBCCI Başkanı Emma Edhem foruma ilişkin; “Bu yıl 6.’sını düzenlediğimiz İngiltere - Türkiye İş Forumu’nun geldiği nokta bizim için bir gurur kaynağıdır. Ekibim ile birlikte yönetimi üstlendiğimizde verdiğimiz sözlerden biri de daha kurumsal bir TBCCI oluşturmaktı. Bu konuda önemli bir adım olan forumumuzun değerli sponsor ve üyelerimizin desteği ile geldiği nokta bizi mutlu ediyor. Bu vesile ile öncelikle Türkiye ve İngiltere iş dünyasına, sayın katılımcılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Türk ve İngiliz iş dünyasını buluşturacak forum bir networking yemeği ile son bulacak.

TBCCI hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tbcci.org/Tur web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dünya kaynaklı haberimizi ekosistemimizdeki tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor