Bilkent Cyberpark'tan 100 Girişimci Adayına Ücretsiz İş Planı Kampı!

Cyberpark bir yeniliği hayata geçiriyor; Cyberpark BİGG M.A.R.K.A. (Bireysel Genç Girişimci Mentör Destekli Araştırma Kapasitesi Artırma) projesi ile girişimci adaylarına hazırlık desteği sunuyor. Detaylar haberimizde..

Cyberpark bir yeniliği hayata geçiriyor; Cyberpark BİGG M.A.R.K.A. (Bireysel Genç Girişimci Mentör Destekli Araştırma Kapasitesi Artırma) projesi ile girişimci adaylarına hazırlık desteği sunuyor.

TÜBİTAK’ın bu yıl faaliyete geçen yeni uygulaması ile 1512 Bireysel Genç Girişim Programı'na başvurmak isteyen tüm girişimci adaylarının yolları artık önce “Uygulayıcı Kuruluş”lara başvurmaktan geçiyor. Çetin bir eleme sürecinden geçerek belirlenen Uygulayıcı Kuruluşlar, önümüzdeki yaz boyunca girişimci adaylarının iş fikri başvurularının başarılı bir girişime dönüşmesi için onlara iş planı hazırlama desteği verecekler.

Bu kapsamda çok yüksek bir puan ile Tübitak 1601 Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan Bilkent Cyberpark, girişimci adayları için uygulayacağı eğitim kampını BİGG MARKA ismi ile duyurdu. 6-30 Temmuz tarihleri arasında, internet üzerinden başvurulacak program, Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleşecek yoğun bir eğitim ve mentöring kampı ile devam edecek.

Programa kabul edilen girişimci adayları, tüm kamp boyunca Cyberpark tarafından misafir edilecekler ve her bir girişimci adayı piyasa ederi yaklaşık 10,000 TL tutarında olan bireysel danışmanlık ve koçluk hizmetinden herhangi bir ücret ödemeden faydalanacaklar.

12 yılı aşkın kuluçka tecrübesi ile, genç girişimlerin sıklıkla yaşadığı sıkıntıları yakından tanıyanBilkent Cyberpark, kurguladığı bu program ile girişimci adaylarının yola hazırlıklı çıkarak, iş fikirlerinin iyi hazırlanmış planlar doğrultusunda hayata geçmesini ve başarılı girişim oranının artmasını hedefliyor. Girişimci adaylarına "Cyberpark BİGG M.A.R.K.A farkı ile işe sağlam başlayın!" şeklinde seslenen Bilkent Cyberpark tüm ilgilenenleri başvuru için web sitesine bekliyor.

BİGG M.A.R.K.A. (Bireysel Genç Girişimci Mentör Destekli Araştırma Kapasitesi Artırma) projesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz biggmarka.cyberpark.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci adayı tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor