Eyüp Sabri Tuncer 2015 Yılının Tüketici Yıldızı Seçildi!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER); tüketici yanlı çalışmaları, çevreye duyarlı yaklaşımı ve bu yöndeki çabaları nedeniyle Eyüp Sabri Tuncer’i "2015 Yılının Tüketici Yıldızı" ilan etti. Detaylar haberimizde..

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER); tüketici yanlı çalışmaları, çevreye duyarlı yaklaşımı ve bu yöndeki çabaları nedeniyle Eyüp Sabri Tuncer’i "2015 Yılının Tüketici Yıldızı" ilan etti.

Birbirinden özel ürün yelpazesinin yanı sıra sorumluluk bilinciyle de topluma ulaşan Eyüp Sabri Tuncer’e Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) tarafından “2015 Tüketici Yıldızları Ödülü” verildi. 2014 yılında tüketicilere öncü bilinçlendirme sağlamak için gerekli hukuki düzenlemelerin yapılması, firmaların ve tüketicilerin eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi amacı ile kurulan TÜSODER, Eyüp Sabri Tuncer’i bu ödüle layık görmesine neden olarak şirketin tüketici yanlı çalışmalarını, çevreye duyarlı yaklaşımını ve bu yöndeki çabalarını gösterdi. Çevre bilincini şirket politikasının merkezine yerleştiren Eyüp Sabri Tuncer, yayınladığı sürdürülebilirlik raporlarında da çevre politikaları ile ilgili politikalarına geniş yer veriyor. Şirket bu kapsamda, tedarikçi ve paydaşlarını denetliyor; elektrik, yakıt ve su kaynaklarının kullanımını azaltarak çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Yeşil Kriterler

Konuya ilgili açıklama yapan Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Tuncer, doğadan aldıklarını tekrardan doğaya kazandırmayı son derece önemsediklerini belirterek “Her yeni üretim sürecinde kurumca belirlenen ’yeşil kriterler’ arasında yer alan çevresel risk ve çevresel etki değerlendirmesi, bilinçli çalışan gibi hususları gözden geçiriyoruz. Bu sayede yeni ürünün doğayla maksimum olumlu etki ile buluşturulması ve sonrasında tekrar doğaya sunulması süreçlerini organize ediyoruz. Bu noktada ambalaj atıklarıyla ilgili sorumluluğumuzu da 2006 yılından bu yana ÇEVKO kanalı ile yerine getiriyoruz.” diyor.

TÜSODER hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tusoder.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dünya Gazetesi kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor