Yeni Nesil Cep Telefonu Tamir Servisi: Cepfix.com!

Yeni nesil cep telefonu tamiri servisi olan Cepfix.com, pratik çözümleriyle akıllı telefon sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor. Cepfix’te telefonunuzun markası, modeli ve arıza nedenini girip tahmini fiyat alarak hızlıca tamir işlemine başlamak mümkün. Detaylar haberimizde..

Yeni nesil cep telefonu tamiri servisi olan Cepfix.com, pratik çözümleriyle akıllı telefon sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor. Cepfix’te telefonunuzun markası, modeli ve arıza nedenini girip tahmini fiyat alarak hızlıca tamir işlemine başlamak mümkün.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar bir an olsun elimizden düşmüyor. İş, sosyal medya, bankacılık işlemleri veya eğlence amaçlı kullanılan mobil cihazların hatalı bir kullanım veya yere düşmesi sonucu bozulma ihtimali yüksek. Ancak artık cep telefonunuz bozulduğunda dert etmenize gerek yok.

Yeni nesil akıllı cep telefon tamiri servisi olan Cepfix.com hızlı ve güvenilir yöntemleriyle yardımınıza koşuyor. Cep telefon tamiri firmaları arasında cazip özellikleriyle öne çıkan Cepfix, telefon tamirini hızlı ve zahmetsiz bir hale getiriyor.

Akıllı telefon arızalarına pratik bir çözüm getiren Cepfix, yerinizden kalkmadan cep telefonu tamiri imkanı sunuyor. Böylece mobil cihazınız evinizden alınıp geri evinize teslim ediliyor.

Cepfix ile 3 adımda tamir işlemine geçmek mümkün. Telefonun markası, modeli ve arıza nedenini belirtip tahmini fiyat alarak işleme başlanıyor. Ardından siparişle birlikte cihazınız evinizden teslim alınarak incelemeye gidiyor. Cepfix uzman teknisyenleri tarafından arıza tespiti yapılan cihaz, onayınızla birlikte tamir ediliyor. Ayrıca telefonunuz tamirdeyken kullanmanız için yedek telefon temini de sağlıyor. Cihazınız tamir edilene kadar size sunduğu Samsung Galaxy Ace 4 veya Iphone 4 modelinden birini rahatça kullanabiliyorsunuz.

Cepfix’de ekranı donan, ses tuşu bozulmuş, yere düşmüş veya çeşitli arızası olan her marka mobil cihazın tamiri yapılabiliyor. Kırık cam, bozuk şarj soketi, cihazın açılmaması, bluetooth problemi, pilin şarj olmaması, yön sensörü, Touch ID, kablosuz ağ ve kulaklığın çalışmaması, cihazın kapanmaması gibi cep telefonunuzda oluşabilecek birçok soruna kolayca çözüm bulunuyor.

Serhan Gülfidan, Sinan Gülfidan ve  Ahmet Tigrel tarafından kurulan Cepfix, cep telefonu tamirinde en güvenilir ve tercih edilen bir cep telefonu teknik servisi olmayı amaçlıyor. Kendi yaşadıkları problemlerden yola çıkarak kurdukları Cepfix.com ile akıllı telefon tamirine büyük kolaylık getirdiklerini dile getiriyorlar.

Yeni nesil akıllı cep telefon tamiri servisi olan Cepfix hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.cepfix.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor