Dijital Devrimin Geleceği GelecekHane'de Konuşulacak!

GelecekHane; Finans 2.0, Ticaret 2.0 ve Şehir 2.0’dan sonra bu defa dijital devrimin geleceğinin konuşulacağı Dijital 2.0 etkinliğini düzenliyor. Detaylar haberimizde..

GelecekHane; Finans 2.0, Ticaret 2.0 ve Şehir 2.0’dan sonra bu defa dijital devrimin geleceğinin konuşulacağı Dijital 2.0 etkinliğini düzenliyor.

Dijitalleşen dünyayı işaret edecek olan etkinlik, konunun uzmanı yerli ve yabancı pek çok konuşmacıyı bir araya getirecek. 4 Haziran 2015’te Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde 09:00 – 13:00 arasında gerçekleşecek olan Dijital 2.0’da, Türkiye’den ve dünyadan somut örneklerle dijitale dair farklı deneyimler paylaşılacak.

Müzik dijitalleşti, kitaplar, finans, üretim ve deneyim dijitalleşti... Yaşamın her alanı, her sektör peyderpey dijitalleşiyor. Peki, bu dijitalleşme sürecinde birey ya da kurumlar olarak hangi noktadayız, hangi noktaya gidiyoruz? GelecekHane, Vodafone’un sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Dijital 2.0 etkinliğiyle bu soruların yanıtını arıyor. Geçmişte Finans 2.0, Ticaret 2.0 ve Şehir 2.0 etkinliklerine imza atan GelecekHane, bu defa dijital devrimi masaya yatıracağı Dijital 2.0 ile dijitale dair farklı deneyimleri paylaşıyor.

Dijital 2.0’da konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacılar dijitalleşmeyi masaya yatırarak, dijital çağın gereklerini ve geleceğini aktaracak.

Dijital 2.0 Konuşmacıları

Finans sektörü dijitalleşiyor! Yalnızca İnternet şubesi değil, mobil şube değil. Çok daha farklı gelişmeler var. Dijital bankacılığın uzman ismi Chris Skinner, dünyadan çeşitli örneklerle konuya yeni bir vizyon kazandıracak.

Üretim sektörü dijitalleşiyor! Firmalar ciddi yazılımlar ve big data yatırımları yapıyor. 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik artık sadece deneysel araçlar değil... SAP’nin Chief Storyteller’ı Julia Roehm deneyimlerini hikaye şeklinde paylaşacak.

Deneyim dijitalleşiyor! Hürriyet gazetesinin dijitalleşme serüvenini Reha Argaç’ın, Migros’ta alışverişin dijitalleşme sürecini Rıza Gürler’in paylaşacağı etkinlikte Vodafone’dan Ebru Özgüç, tarımdan, lojistikten ve başka sektörlerden dijitalleşme örnekleri paylaşacak.

21. yüzyılın petrolü bilgidir, dijitaldir. Geleceğin dijital trendlerinin aktarılacağı etkinlikte, GelecekHane’nin kurucusu ve başdüşünürü Halil Aksu, başlangıçta ve kapanışta şaşırtıcı ve ilham verici öngörülerini paylaşacak. Kapanışta Fortune Türkiye’nin teknoloji editörü Kerem Özdemir ve CRM gurusu Bilgi Üniversitesi öğretim elemanı Uğur Özmen ile birlikte dijital sürprizler olacak.

Unutmayın, fuaye alanında pek çok ilginç teknoloji ve girişimin sergileneceği Dijital 2.0 etkinliği, 4 Haziran 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Dijital 2.0 etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gelecekhane.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi dijital gelişmeleri takip eden ve bu sektörde faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor