Modanisa’dan Blogger Olmak İsteyenlere Ücretsiz Eğitim!

Türkiye’de ve dünyada tesettür giyimin önde gelen e-ticaret sitesi Modanisa, ilki geçen sene yapılan ve çok ilgi gören Blogger Akademi’nin ikincisini düzenliyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de ilk defa profesyonel blogger yetiştirmek amacıyla Modanisa tarafından kurulan Blogger Akademi, tesettür giyim alanında içerik üretebilecek ve blogger topluluğu oluşturmayı hedefliyor.

Kapsamlı ve iyi bir müfredata sahip olan bu eğitim süresi boyunca, başta Modanisa çalışanları olmak üzere konuk eğitmenler de derslere katılacak.

Katılımların ücretsiz olduğu Blogger Akademi’de, katılımcılara bloglarını açmaları için ücretsiz domain+webhosting sağlanıyor. Ayrıca katılımcıların motivasyonunu artırmak amacıyla kendilerini eğitim süresince birçok sürpriz de bekliyor. Sadece kadınlara özel olan Blogger Akademi ile internet dünyasına merak duyan ancak nereden başlayacağını bilemeyen, blogger olmak isteyen ama bu konuda bilgi eksikliği olan tüm şanslı hanımlar Modanisa’nın sunduğu bu ücretsiz fırsat ile geleceğin en başarılı Moda Blogger’ları arasına girecek. Blogger Akademi’de 40 katılımcı yer alacak. Bu ücretsiz eğitim fırsatı ile Modanisa da ikinci kez anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış olacak.

Bitirene Sertifika Verilecek  

9 Mayıs’ta ilk dersin başlayacağı Blogger Akademi, 13 Haziran’da sona erecek. Blogger Akademi beş hafta boyunca cumartesi günleri 09:00-15:00 saatleri arasında Üsküdar Üniversitesi Çarşı Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Eğitimi tamamlayan ve sertifika alan katılımcılar hem kendi hazırlayacakları bloglarını açma şansına sahip olacak hem de eğitim sonrasında 15 günde bir düzenlenen workshoplara katılarak kişisel gelişimlerini sürdürebilecekler. Verilen bu eğitim sonunda en iyi öğrenciler Modanisa tarafından istihdam edilerek Modanisa’nın kurumsal bloğunda yazma şansına sahip olacaklar. Derslerin eğitim koordinatörlüğünü Digibus Ajans Başkanı Salih Çaktı üstlenecek.

Unutmayın, 9 Mayıs’ta ilk dersin başlayacağı Blogger Akademi, 13 Haziran’da sona erecek. Blogger Akademi beş hafta boyunca cumartesi günleri 09:00-15:00 saatleri arasında Üsküdar Üniversitesi Çarşı Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Blogger Akademi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz www.modanisa.com/blogger-akademi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tesettür giyim alanında blogger olmak isteyen kadın okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor