Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı Mayıs'ta İstanbul'da!

Daha güzel bir geleceği birlikte inşa etmede bilgi ve birikimleri paylaşmak için, 28-30 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul’da İstanbul Üniversitesi tarafından Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Daha güzel bir geleceği birlikte inşa etmede bilgi ve birikimleri paylaşmak için, 28-30 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi tarafından Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı düzenlenecek.

Konferans’ın temel amacı, bilim ve iş dünyasının enerjilerini, birikimlerini ve ihtiyaçlarını bir araya getirerek toplumsal refahı artırmak için gerekli olan yüksek katma değeri yaratacak sinerjiyi oluşturmak.

Günümüzde ülkelerin ve işletmelerin küresel rekabetle baş edebilmeleri için ileri teknoloji ve inovasyonların, başarılı girişimcilerle ekonomiye kazandırılması, sürdürülebilir insani ve ekonomik gelişme için hayati öneme sahip olup bu sebeple, bu alanda bilginin üretilmesi ve paylaşılması büyük önem arz etmekte. Bu bağlamda Konferans’ın bu yılki ana konusu, “Teknoloji ve İnovasyon Temelli Sürdürülebilir Kalkınma için Girişimcilik” olarak belirlendi.

Konferans multidisipliner olup, Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri, Mühendislik Bilimleri ve Teknolojileri ve Sosyal Bilimler alanlarındaki teknoloji, inovasyon ve girişimcilik açısından önem arzeden bilimsel gelişmeleri, iş dünyası ve toplumun ihtiyaçlarını birlikte ele almayı hedefliyor.

Unutmayın,Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı28-30 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.istanbuluniversityinnovation.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi bilim ve iş dünyasından okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor