TEDxReset'te Fikirlerin Nasıl Gerçeğe Dönüştürüldüğü Konuşulacak!

“Fikirden Harekete” sloganıyla, dünyayı değiştirebilme potansiyeline sahip, hayata değer katan fikirlerin nasıl gerçeğe dönüştürüleceğinin masaya yatırılacağı TEDxReset etkinliği, 17 - 18 Nisan’da TİM Show Center’da gerçekleştirilecek.

Hayata değer katan, dünyayı değiştirme potansiyeline sahip fikirler nasıl gerçeğe dönüşür? Şimdiye kadarki TEDx etkinliklerinde sayısız fikrin üzerinde duruldu. Ancak gerçek şu ki, fikirler hakettikleri değeri ancak hayata geçtikleri anda kazanabiliyor.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan TEDxReset etkinliği, fikirlerin gerçekleştirilme süreçlerini konu alacak ve katılımcılar, bu özel etkinliğin sonunda hayatlarına, güncellenmiş bir vizyon ve fikirlerine daha sıkı sarılı bir şekilde devam edecek.

17 - 18 Nisan’da TİM Show Center’da gerçekleştirilecek olan TEDxReset’te, “Fikirden Harekete” sloganıyla, dünyayı değiştirebilme potansiyeline sahip, hayata değer katan fikirlerin nasıl gerçeğe dönüştürüleceği masaya yatırılacak.

Gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılanlar, hayatlarına doğrudan uygulayabilecekleri yepyeni donanımlara sahip olacak. Geçtiğimiz senelerde Stefano D’Anna, Dan Klein, Engin Ayaz, Kerem Alper, Halil Aksu, Mehmet Gözetlik, Cem Aydoğdu gibi isimleri ağırlayan TEDxReset etkinliği bu yıl da birbirinden önemli konuşmacılara sahne olacak.

Unutmayın, TEDxReset etkinliği 17 Nisan – 18 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek.

TEDxReset etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinlik biletini satın almak isterseniz www.biletino.com web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.470 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal
Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor