Gedik Girişimcilik 2015 Zirvesi 29 Nisan'da Katılımınızı Bekliyor!

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü bu sene 2015 Girişimcilik Zirvesini 29 Nisan 2015 tarihinde düzenliyor. Zirvede girişimcilik ve iş dünyasınından önemli isimler bulunuyor. Detaylar haberimizde..

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü bu sene "2015 Girişimcilik Zirvesi"ni 29 Nisan 2015 tarihinde düzenliyor. Zirvede girişimcilik ve iş dünyasınından önemli isimler bulunuyor.

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, 29 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14.00 da  Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu konferans salonunda bu yıl dördüncüsü düzenlenen girişimcilik zirvesi programında iş dünyasının önemli isimlerini konuk ediyor.

Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme Başkanı Ata Köseoğlu, Desnet Yazılım CEO ve Gençler Uçuyor Tv Program Sunucu/Yapımcısı Ömer Ekinci, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinden ve aktivistlerden oluşan konuşmacıların birer sunum gerçekleştireceği zirvenin verimli geçmesi ve ses getirmesi bekleniyor. Katılım yalnız Gedik Üniversitesi öğrencileriyle sınırlandırılmış olmayıp tüm üniversite öğrencilerine açık.

2015 Girişimcilik Zirvesi’ne katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen okurlarımızın 29 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14:00’de Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu konferans salonunda olması yeterli.

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü Hakkında

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü 2010 yılında Emre Metin tarafından kurulan kulübün başkanlığı Yusuf Hacıcaferoğlu yapmakta . “Ben değil biz”, “sen yoksan bir eksiğiz” anlayışı ile çıktığı yolda herhangi bir fakülte ve bölüm ayırt etmeksizin tüm üniversite öğrencilerinin aktif olarak rol alabileceği; başkanlık divanı, denetim kurulu gibi  kavramlara takılmadan, müşterek yönetişim felsefesini rehber edinen kulüp girişimcilik algısının artmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Unutmayın, 29 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14:00’da Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapılacak olan 2015 Girişimcilik Zirvesi’ne katılım ücretsiz.

2015 Girişimcilik Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gedikgirisimcilik.com web adresini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerinizi ise zirve kayıt formunu doldurarak gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi girişimciliği merak eden, girişimciliğe ilgi duyan genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor