Nöropazarlama ve Dijital Pazarlama İletişimi 2. İletişim Günleri'nde Konuşulacak

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi’nde düzenlenecek 2. İletişim Günleri’nde “Nöropazarlama” ve “Dijital Pazarlama İletişimi” konusu masaya yatırılacak.Detaylar haberimizde..

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi’nde düzenlenecek 2. İletişim Günleri’nde “Nöropazarlama” ve “Dijital Pazarlama İletişimi” konusu masaya yatırılacak.

Alanında uzman isimleri buluşturacak etkinlikte;

  • Pazarlama araştırmalarında nöropazarlamanın yeri ve önemi,
  • Modern pazarlama nörobilimden neler öğrenebilir?,
  • Nöropazarlama uygulamalarına nörobilimsel bakış

konuları tartışılacak.

2. İletişim Günleri, bu yıl 2-3 Nisan 2015 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. İki gün sürecek etkinlikler kapsamında nöropazarlama alanında Türkiye’den ve dünyadan alanında uzman isimler bir araya gelerek ülkemizdeki ve dünyadaki uygulamaları masaya yatıracak.

Açılış konuşmalarını Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet Bozkurt’un yapacağı etkinlikte Prof.Dr. Bozkurt, “Pazarlama Araştırmalarında Nöropazarlamanın Yeri ve Önemi” başlıklı konuşma yapacak.

Geçen yıl, Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Mike Dean gibi önemli isimlerin katıldığı iletişim günlerinde bu yıl Red Pepper kurucu ortağı Dayen Christian Hegemann’ın “Modern pazarlama nörobilimden neler öğrenebilir? Uygulamalara genel bir bakış” başlıklı konuşma yapacak. Etkinlikte Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Cumhur Taş, “Nöropazarlama Uygulamalarına Nörobilimsel Bakış” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek.

Etkinliğin ilk gününde “Pazarlamanın Geleceği: Nöropazarlama” konulu bir de panel yapılacak. Prof.Dr. İzzet Bozkurt’un moderatörlüğünde gerçekleşecek panelin konuşmacıları ise Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ünübol, Akademetre Research’ten Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Zeytin ve Yrd.Doç.Dr. Cumhur Taş olacak.

Etkinliğin ikinci gününde ise “Dijital Pazarlama İletişimi” tartışılacak. İPRA Başkanı Dr. Zehra Güngör, “İletişim ve Küreselleşme”, Dijital Pazarlama ve Strateji Danışmanı Özgür Deniz Aydın, “Tüketicinin Dijitalleşen Karar Süreci” ve Tavsiyeevi Kurucusu Renan Tavukçuoğlu, “Pazarlamanın Farklı Yüzü: WOMM (Ağızdan Ağıza Pazarlama)” hakkında konuşma yapacak.

Unutmayın, "2. İletişim Günleri" 2-3 Nisan 2015 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz olup herkesin katılımına açık. Sadece katılım için isim kaydı yapılması gerekiyor.

"2. İletişim Günleri" hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilir, katılım için ise isim kaydınızı aysegul.erben@iletisimofisi.com e-mail adresine bildirebilirsiniz.

Haberimizi Nöropazarlama ve Dijital Pazarlama konularına ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Murat Diker
Murat Diker
Dijital pazarlama nedir sorusunun cevabı kısaca; internet ortamında yani dijital kanallar (Google, sosyal ağlar, bloglar, haber siteleri vb.) yardımıyla yapılan bir pazarlama çeşididir. www.dijitalkafa.com/.../

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor