Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2015 Başvuruları Devam Ediyor!

İşletmeleri ve girişimciliği en başarılı şekilde teşvik edenleri belirlemek, en iyi girişimcilik uygulamalarını ve politikalarını sergilemek ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirme amaçlarıyla gerçekleştirilen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri başvuruları devam ediyor. Detaylar haberimizde..

İşletmeleri ve girişimciliği en başarılı şekilde teşvik edenleri belirlemek, en iyi girişimcilik uygulamalarını ve politikalarını sergilemek, girişimciliğin yarattığı katma değer üzerine farkındalığı artırmak ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirme amaçlarıyla düzenlenen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2015 başvuruları devam ediyor.

Yarışmanın Kategorileri

Ulusal, bölgesel ve yerel düzeyde girişimciliğin geliştirilmesine yönelik model ve programlar geliştiren ve uygulayan kurum/kuruluşların katılabileceği ödül yarışması, altı kategoride gerçekleştiriliyor.

1. Girişimcilik ruhunun geliştirilmesi
2. Yeteneklere yatırım yapma,
3. Girişimcilik ortamının geliştirilmesi,
4. İşletmelerin uluslararasılaştırılmasının desteklenmesi,
5. Kaynak etkinliğinin ve çevre dostu pazarların gelişiminin desteklenmesi,
6. Sorumlu girişimcilik.

Avrupa Komisyonu’nun sponsorluğunda 2006 yılından bu yana düzenlenen yarışmaya 2011 yılından itibaren ülkemiz de katılım sağlıyor.

Ülkemiz adına aday gösterilen, Düzce Üniversitesi Arıcılık Geliştirme ve Uygulama Merkezi’nin “Birlikte Daha Fazlasını Yapabiliriz” projesi “Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi” kategorisinde, 2011 yılında, Denizli Belediyesi'nin “Engelliler Çalışıyor” projesi “Sorumlu Girişimcilik” kategorisinde, 2012 yılında ve Bursa Gürsu Belediyesi'nin “Sınırsız Temiz Enerji ile Kalkınan bir Gürsu” projesi “Kaynak Etkinliğinin ve Çevre Dostu Pazarların Gelişiminin Desteklenmesi” alanlarında 2013 yılında birincilik ödülünü kazandılar.

Unutmayın, 2015 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri'ne başvuracak adayların 22 Nisan 2015 tarihine kadar ulusal irtibat kuruluşu olan KOSGEB’e başvurmaları gerekmektedir.

Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kosgeb.gov.tr ve ec.europa.eu web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

ab.gov.tr kaynaklı haberimizi ulusal, bölgesel ve yerel düzeyde girişimciliğin geliştirilmesine yönelik model ve programlar geliştiren ve uygulayan kurum/kuruluşlar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor