Üniversitelerarası Enerji Verimliliği Yarışması'nın Son Başvuru Tarihi: 6 Nisan 2015!

Enerji Verimliliği hakkında herkesi bilinçlendirme ve bilgilendirme amaçlı kurulan Enerji Verimliliği Derneği’nin Denizli Şubesi çalışmalarına Türkiye genelinde ki tüm üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı yarışma ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Geleceğimizin, ülkemizin hatta dünyanın en önemli konusu olan enerji verimliliği hakkında herkesi bilinçlendirme ve bilgilendirme amaçlı kurulan Enerji Verimliliği Derneği'nin Denizli Şubesi çalışmalarına Türkiye genelinde ki tüm üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı yarışma ile devam ediyor.

Dernek, öğrenciler arasında enerji verimliliği konusunda bilinç oluşturmak ve bu bilinci oluştururken eğlenceli bir şekilde bu konu hakkında düşünmelerini sağlamak amacı ile düzenlediği yarışmanın ödülleri ile de gençlerin yarışmaya olan ilgisini oldukça arttıracağa benziyor.

Yarışmanın Kategorileri

Ülke genelindeki tüm üniversite öğrencilerine yönelik olan “Üniversite Öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması” 3 kategoriden oluşuyor.

Enerji Verimliliği konulu Endüstriyel Tasarım

Bu kategorideki yarışanların, enerji tasarrufu sağlayan yeni makina sistem ve uygulamaların tasarımını çizmelerini ve 3 dakikayı geçmeyecek bir sunum ile tasarımlarını anlatmaları gerekiyor.

Enerji Verimliliği konulu Kısa Film - Reklam

Kısa Film veya Reklam kategorisine başvuran yarışmacıların, enerji verimliliği konusunda 3 dakikayı geçmeyecek şekilde bir video hazırlamaları gerekiyor.

Enerji Verimliliği konulu Şarkı

Şarkı kategorisine başvuran yarışmacıların, enerji verimliliği konusunda 3 dakikayı geçmeyecek şekilde şarkı hazırlamaları gerekiyor.

Yarışmanın Ödülleri

Ödüller öğrenciler için oldukça cazip, her kategori için;

1. Olan gruba 20.000 TL para ödülü (toplam da 60.000 TL)
2. Olan gruba Enerji Verimliliği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesinden Referans Mektubu (gruptaki tüm öğrenciler için)
3. Olan gruba Enerji Verimliliği Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesinin İş yerinde staj imkanı (gruptaki tüm öğrenciler için)

Hem kendi gelecekleri hem de ülkemizin geleceği için yarışacak olan öğrenciler, Türkiye’nin önde gelen işadamlarının bulunduğu Enerji Verimliliği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden alacakları ödüller için kıyasıya yarışacağa benziyor.

Yarışma Programı

12 Şubat 2015 Başvuruların başlaması
6 Nisan 2015 Son Başvuru Tarihi
7 Nisan 2015 - 30 Nisan 2015 Değerlendirme Süreci
1 Mayıs 2015 Finalistlerin Açıklanması
13 Mayıs 2015 Büyük Gala Gecesi ve Ödül Töreni

3 Kategori İçin Başvuru Şartları:

  • Üniversite öğrencisi olmak gerekir,
  • 18 yaşından büyük olmak gerekir,
  • Her grup en fazla 1 kategoride yarışabilir,
  • En az 2, en fazla 5 kişilik gruplar halinde başvurabilir,
  • 1 kişi en fazla 1 grupta yarışabilir.

Unutmayın,Üniversite Öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması” son başvuru tarihi 6 Nisan 2015.

Üniversite Öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.enerjiyarismasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm üniversite öğrencileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor