Girişimciler, 8 Nisan'daki İTİCÜ Girişimcilik Zirvesi 15'i Kaçırmayın!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün 3.sünü düzenlediği "Girişimcilik Zirvesi'15", 8 Nisan 2015 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün 3.sünü düzenlediği "Girişimcilik Zirvesi'15", 8 Nisan 2015 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Zirveye iş dünyasından oldukça önemli lider konuklar katılacak. 

Girişimciliğin yaygınlaşmasını ve yeni iş fikirlerine ilham olmayı hedefleyen Girişimcilik Zirvesi'nin konuşmacıları şöyle olacak;

  • Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan,
  • BiTaksi'nin Kurucusu ve Ceo'su Nazım Salur, 
  • evebirilazim.com'un Kurucusu Veysel Berk,
  • Moderatör Yrd. Doç. Dr. N. Öykü İyigün,
  • TWIGY Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel

Farklı başarı hikayeleri ve girişimciliğin farklı boyutlarının anlatılacağı Girişimcilik Zirvesi’15 programında öğrencileri staj kazanma hakkı da bekliyor. Yeni bir konsept ile programı düzenleyecek Girişimcilik Kulübü, öğrencilere staj fırsatını sunmaya devam ediyor.

Unutmayın, 8 Nisan 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek "Girişimcilik Zirvesi’15", 14:00 - 17:00 saatleri arasında  İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak. Etkinlik tüm katılımcılara açık ve ücretsiz.

Adres bilgileri: İmrahor Cad. Sütlüce Mahallesi No:90 Beyoğlu/İSTANBUL

Girişimcilik Zirvesi'15 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün facebook ve twitter hesaplarını takip edebilir, Kayıt işlemlerinizi ise buradaki kayıt formunu doldurarak  gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi zirvede değinilecek konularda bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor