Eğitim Teknolojileri 2015 Zirvesi, İlgili Sektörleri Bir Araya Getiriyor!

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Eğitim Teknolojileri Zirvesi 14 Mart 2015′te Bahçeşehir Üniversitesi’nde eğitim ve teknoloji sektörü ile eğitim, iş dünyası ve medyayı bir araya getirecek. Detaylar haberimizde..

2014′te Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ilki düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin ikincisi 14 Mart 2015′te Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da eğitim ve teknoloji sektörü ile eğitim, iş dünyası ve medyayı bir araya getirecek olan etkinlikte, yurt içinden ve yurtdışından birçok konuşmacı sunumlarıyla yer alacak.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde 50’den fazla konu hakkında panel, workshop ve proje sunumları gerçekleştirilecek. Etkinliğe Prof. Dr. Ziya Selçuk, Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, Doç. Dr. Steve Wheeler, Dr. Gary Motteram, Shelly Sanchez Terrell, Doç. Dr. Şirin Karadeniz, Doç. Dr. Tufan Adıgüzel, Doç. Dr. İlhan Varank, İsmail Hakkı Polat, Ufuk Tarhan ve Kayhan Karlı’nın aralarında bulunduğu 60′a yakın alanında uzman konuşmacı katılacak ve eğitim teknolojileriyle ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. Ayrıca Doç. Dr. Tufan Adıgüzel önderliğinde kurulan ETZ Öğrenci Akademisi projesi aracılığı ile öğrenciler projelerini sunma fırsatı bulacaklar.

Düzenlenecek oturumlar arasında Engelsiz Bilişim, Eğitimde Fark Yaratan Kadınlar (ELT Ladies in EdTech), Sosyal Medya oturumları ile CoderDojo ve Maker Hareketi etkinlikte yer alacaklar. Etkinliğin sosyal sorumluluk ayağında ise Umut Çocukları Derneği’ne yardım yapılacak ve engellilere yönelik bağış toplanacak.

Konuşmacı sayısı ile birlikte katılımcı kontenjanının da artırıldığı Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde geçtiğimiz yılın en ilgi çeken konuşmacısı hologram teknolojisi ile sunum yapan ünlü fizikçi Albert Einstein olurken, bu yıl ise Graham Bell katılımcıların oyları ile holografik konuşmacı seçildi.

Unutmayın, "Eğitim Teknolojileri Zirvesi" 14 Mart 2015′te Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Eğitim Teknolojileri 2015 Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.egitimteknolojilerizirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi eğitim ve teknoloji sektöründe faal okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor