Huzurlarınızda 15 Mart'ta birFİKRİNmiVAR?'da Yarışacak Girişimler

Son 7 senedir yüzbinlerce TL yatırım yaparak başarılı girişimcilerin hayallerini gerçekleştiren "birFİKRİNmiVAR?", 15 Mart'ta TV 360 ekranlarında girişimcileri tanıtmaya ve ödüllendirmeye devam edecek. Detaylar haberimizde..

Son 7 senedir yüzbinlerce TL yatırım yaparak başarılı girişimcilerin hayallerini gerçekleştiren "birFİKRİNmiVAR?", Pazar akşamları 19:00’da TV 360 ekranlarında girişimcileri tanıtmaya ve ödüllendirmeye devam ediyor.

"birFİKRİNmiVAR?"  Türk televizyonlarının en büyük para ödülü olan 2 milyon TL yatırım ödülü ile bir ilke imza atarak girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Aynı zamanda bu 2 milyon TL’lik büyük ödül için Türkiye’nin en önemli kurumlarından KOSGEB 1 milyon TL’yi bulan şirket hibe paketleriyle girişimcileri desteklerken, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank da 1 milyon TL tutarında bir fonla girişimcilerin hayalini gerçeğe dönüştürecek. Bunun dışında "birFİKRİNmiVAR?" girişimcilik yarışmasının sporsorları da dereceye giren girişimcileri çeşitli ödüllerle ödüllendiriyor.

"birFİKRİNmiVAR?" girişimcilik yarışmasının jürisinde ülkemiz iş dünyasının önemli isimleri yer alıyor. İşte jüri üyeleri; LabX Yatırım Danışmanlığı şirketinin kurucusu Fuat Sami, Miroglio Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Madencilik sektörünün en iddialı isimlerinden Zuhal Mansfield, Arzum’un Ceosu Murat Kolbaşı ve her programda sürpriz bir konuk jüri.

Bu Hafta "birFİKRİNmiVAR?" da Yarışacak Girişimciler ve Girişimleri


Güvenlik Üniteli Satış Tezgahında Yenilik

Abdurrahim Suçin tarafından geliştirilen "Güvenlik Üniteli Satış Tezgahında Yenilik" projesinin amacı, kuyumcu, dövizci gibi mağazalarda hırsız ve işletmeci arasında ani bir duvar örüp güvenliği sağlamak ve hırsızı olduğu yerde kıstırmak.


Petkır Geri Dönüşüm

Yıldırım Sayargil tarafından geliştirilen "Petkır geri dönüşüm", metal kutuların toplamasını sağlayan bir makine olma özelliği taşıyor. Bu proje ile piyasada kullanılan petlerin toplanıp ilk elden geri dönüştürilmesi amaçlanıyor.


MAKEY( Moduler Ardışıl Küçük Elektronik Yapboz)

Şahin İncik tarafından geliştirilen "Makey", mıknatıs ile birleştirilebilen küçük altıgen elektronik yapı bloklarından oluşturulan yapboz.


Beach Cleaning

Şakir Ceylan tarafından geliştirilen "Beach Cleaning", deniz kumunu temizleme aracı. 1 saniyede büyük bir alanı tüm pisliklerden temizleyen bir alet.


Köpek ve Şoför Güvenliği

Ali Gün tarafından geliştirilen "Köpek ve Şoför Güvenliği" projesi ile kedi ve köpekleri sadece onların duyabileceği bir ses ile yoldan uzaklaştırmak, ölmelerini ve trafik kazalarını engellemek amaçlanıyor. 


Abdurrahim Suçin, Yıldırım Sayargil, Şahin İncikŞakir Ceylan ve Ali Gün isimli girişimciler projelerinin detaylarını pazar akşamı birFİKRİNmiVAR? Jürisine sunacak. 15 Mart 2015 Pazar akşamı 19:00’da TV360 ekranlarında yayınlanacak birFİKRİNmiVAR? TV Show’unu izleyerek bu girişimler hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

birFİKRİNmiVAR? yarışması hakkında diğer tüm detaylar için www.birfikrinmivar.com web adresini ziyaret edebilir, girişim başvurularınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi iş fikri veya girişim prototipi olan ve yatırım arayan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor