Kıbrıs'ta Villa Tatili Yapmak İsteyenlerin Aradığı Girişim: Villakolik!

Kuzey Kıbrıs’ta kurulan ve merkezi Girne’de olan Villakolik.com, villa kiralama sektöründe köklü bir kuruluş olması nedeniyle misafirleri tarafından ulaşılması kolay ve güven verici bulunan yerel bir girişim. Detaylar haberimizde..

Kuzey Kıbrıs’ta kurulan ve merkezi Girne’de olan Villakolik.com, villa kiralama sektöründe köklü bir kuruluş olması nedeniyle misafirleri tarafından ulaşılması kolay ve güven verici bulunan yerel bir girişim.

Villakolik'in amacı, İngiltere ve yabancı ülke pazarlarında faaliyet gösteren Amy Villas markasına destek olup, Türkiye ve lokal Kıbrıs turizm pazarlarına el atmak.

"KITSAB Onaylı"

Villakolik.com ve yan kuruluşları turizm sektöründe 14 yıldır faaliyet göstermekte. Ayrıca, KITSAB (Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği) tarafından onaylı olan girişim "Villakolik" ile villa veya daire kiralama işlemleri oldukça güvenli. Çünkü; Villakolik.com web sitesi üzerinden yapılan tüm kiralık villa rezervasyonları KITSAB belge no 379 seyahat acentesi Go North Cyprus Travel Limited Şirketi tarafından garanti altına alınıyormuş.

"7/24 Müşteri Hizmet Desteği"

Sürekli çoğalan misafir portföyünden ziyade her sene tatil için tekrar gelen misafirleri takrar kazanmak isteyen girişim, müşteri memnuniyetini esas alarak müşterilerine "7/24 müşteri hizmet desteği" veriyor.

Her kesime, her istek ve ihtiyaca hitap edecek bir villa portföyüne sahip olan Villakolik.com'un Kiralık villaları hem kaliteli ve hemde oldukça çeşitli. Villakolik.com, Kuzey Kıbrıs’ın farklı bölgelerinden, sahil kesiminden şehir içine, müstakil veya site içerisinde, deniz manzaralı, dağ manzaralı, havuzlu veya havuzsuz, büyük bahçeli vs. olmak üzere çok çeşitli kiralık villaları ile tatil yapmak isteyenlere güzel ve güvenli bir tatil imkanı sunuyor.

Villakolik.com websitesi üzeriden günlük ve haftalık özel havuzlu villalar için fiyat ve müsaitlik ögrenip, online rezervasyon yapmak mümkün. Kiralık villaların çoğu Girne bölgesinde ve yakınlarında bulunuyor.

Villakolik hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve Kıbrıs'taki tatil fırsatlarını incelemek için www.villakolik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi Kıbrıs'ta tatil yapmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor