Girişim Fabrikası, Hızlandırmak İçin Yeni Girişim Fikirlerinizi Bekliyor!

Girişimcilerin hızlı büyüyen, sürdürülebilir yeni girişimler kurmaları için gerekli olan bilgi ve becerilerin yanı sıra, onlara yoğun şekilde mentorluk de desteği veren Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı’nın yeni dönem kayıtları başladı. Detaylar haberimizde..

Girişimcilerin hızlı büyüyen, sürdürülebilir yeni girişimler kurmaları için gerekli olan bilgi ve becerilerin yanı sıra, onlara yoğun şekilde mentorluk de desteği veren Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı’nın yeni dönem kayıtları başladı.

Bu yılın ilk kampına katılacak girişimcileri büyük bir sürpriz bekliyor. Türkiye’nin yeni kurulan İş, Girişim ve Melek Yatırım ağı TRANGELS, Girişim Fabrikası girişimlerine yatırım yapacak. Yaratıcı fikir ve girişimler için ilk başvurulacak, bunları en yüksek değere ulaştırarak, farklılık yaratacak İş/Girişim Anonim Şirketi ve Melek Yatırım Ağı olarak kurulan TRANGELS, bu iş ortaklığı ile birlikte programa katılacak girişim fikirlerinin hayat bulmasına maddi destek sağlayacak.

9 Mart 2015 tarihine kadar sürecek başvurulara yoğun bir ilgi beklediklerini belirten Girişim Fabrikası Kurucu Direktörü İhsan Elgin, hızlandırma programına katılacak girişimcilerin, programda ürün-pazar uyumuna en hızlı ve en az maliyetle erişmek için gerekli araç ve yöntemlerin neler olduğunu ve nasıl kullanacaklarını deneyimlediklerinin altını çizerek şunları söyledi: "Programa katılan girişimciler deneyimli mentorların geri bildirimleri sayesinde iş fikirlerini müşterilerle birebir test edip bu bildirimler ile iş modellerini yeniliyorlar.  Programın en önemli kazanımlarından birisi de girişimcilerin ‘ürün geliştirme odaklı’ olmaktan ‘iş geliştirme odaklı’ olma yolunda hızlı bir değişim sürecine girmeleri."

Girişim Fabrikası'nın genç denilebilecek bir program olmasına rağmen bugün Türkiye'de ve bölgesinde hızla büyüdüğüne dikkat çeken İhsan Elgin: "Bunun en güzel örneği, Girişim Fabrikası'na Türkiye'nin yeni İş, Girişim ve Melek Yatırımcı Ağı TRANGELS'ın yatırım yapma kararıdır. Bu işbirliği ile programımızdan yararlanacak girişim fikirlerinin daha hızlı hayat bulmasına katkıda bulunacağız." diye konuştu.

Nasıl Bir Kamp?

2011 yılından bu yana Girişim Fabrikası'nın düzenli olarak yaptığı hızlandırma programlarındaki eğitimler, uluslararası platformda ‘Yalın Yeni Girişim’ ve ‘İş Modeli Geliştirme’ metodlarını geliştirenlerden alınan birebir eğitimler sonrası sertifikalı uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Girişim Fabrikası, 5 hafta süren ve iş fikrini doğrulamaya odaklı olan hızlandırma programı sonunda mezun girişimcilere 6 ay boyunca alt yapı, ofis alanı ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyor. Ayrıca program süresince ve devamında girişimcilere, mentorlarla birebir çalışma olanağı sunuluyor. Program kapsamında girişimler, hem yatırımcılarla, hem de ilgili oldukları kurumsal şirketler ile görüştürülerek hızlı şekilde fon bulmalarına ve doğru iş birlikleri geliştirmelerine yardımcı olunuyor. Girişim Fabrikası hızlandırma programlarına bir fikri veya kurulu bir şirketi olan tüm girişimciler yaş sınırı olmadan başvurabiliyor.

Unutmayın, ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı’na 9 Mart 2015 tarihine kadar başvurularınızı yapabilirsiniz.

Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.girisimfabrikasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Derleme haberimizi bir fikri veya kurulu bir şirketi olan tüm girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor