Huzurlarınızda 21 Şubat'ta birFİKRİNmiVAR?'da Yarışacak Girişimler

Son 7 senedir yüzbinlerce TL yatırım yaparak başarılı girişimcilerin hayallerini gerçekleştiren "birFİKRİNmiVAR?", bu sezonda Cumartesi akşamları 20:00’da TV 360 ekranlarında girişimcileri tanıtmaya ve ödüllendirmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Son 7 senedir yüzbinlerce TL yatırım yaparak başarılı girişimcilerin hayallerini gerçekleştiren "birFİKRİNmiVAR?", Cumartesi akşamları 20:00’da TV 360 ekranlarında girişimcileri tanıtmaya ve ödüllendirmeye devam ediyor.

"birFİKRİNmiVAR?"  Türk televizyonlarının en büyük para ödülü olan 2 milyon TL yatırım ödülü ile bir ilke imza atarak girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Aynı zamanda bu 2 milyon TL’lik büyük ödül için Türkiye’nin en önemli kurumlarından KOSGEB 1 milyon TL’yi bulan şirket hibe paketleriyle girişimcileri desteklerken, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank da 1 milyon TL tutarında bir fonla girişimcilerin hayalini gerçeğe dönüştürecek. Bunun dışında "birFİKRİNmiVAR?" girişimcilik yarışmasının sporsorları da dereceye giren girişimcileri çeşitli ödüllerle ödüllendiriyor.

"birFİKRİNmiVAR?" girişimcilik yarışmasının jürisinde ülkemiz iş dünyasının önemli isimleri yer alıyor. İşte jüri üyeleri; LabX Yatırım Danışmanlığı şirketinin kurucusu Fuat Sami, Miroglio Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Madencilik sektörünün en iddialı isimlerinden Zuhal Mansfield, Arzum’un Ceosu Murat Kolbaşı ve her programda sürpriz bir konuk jüri.

Bu Hafta "birFİKRİNmiVAR?" da Yarışacak Girişimciler ve Girişimleri


Kablosuz Enerji Transferi

Metin Ceylan tarafından geliştirilen "Kablosuz Enerji Transferi" projesi ile enerji kablo olmadan kullanılan cihaza aktarılabiliyor. Belirli bir alanda üretilen elektirik kablosuz bir şekilde priz olmadan kullanılabiliyor. Bu proje ile telefonlar prizsiz şarj edilebiliyor.


Pzioelektrik Seramiklerle Aracin Aydinlatma Enerjisinin Karsilanmasi

Gökhan Aldemir tarafından geliştirilen "Pzioelektrik Seramikler" ile aracın aydınlatma enerjisi karsılanabiliyor.  Kurşun içermemesiyle insan sağlığını düşünen bu projede piezo elektrik kristaller ile elektrik enerjisi elde edilebilecek.


NEGAWATT( Tasarruf Edilen Enerjinin Satilmasi)

Rıza Köroğlu tarafından geliştirilen "NEGAWATT" projesi ile yakıt ve elektrik tüketiminde %30-%50 arasında tasarruf sağlanabiliyor. Tasarruf edilen enerji ise daha sonra %10'luk bir indirim ile daha ucuza satılıyor.


Yeni Nesil Hidrolik Pompa

Ozan Yıldız - Rıza Temel isimli girişimciler tarafından geliştirilen "Yeni Nesil Hidrolik Pompa" ise yakıt tasarrufu sağlayan yeni nesil hidrolik pompa olma özelliği taşıyor.


Hic Duman Cikarmayan Komurlu Mangal

Cengiz Guven Zeybek - Derya Yaren Güneylioğlu isimli girişimciler tarafından geliştirilen "Hic Duman Cikarmayan Komurlu Mangal" ile kömür tasarrufu yapılabiliyor, ayrıca malgal yaparken etrafa yayılan dumanlar bu proje sayesinde tarihe karışıyor.


Metin Ceylan, Gökhan Aldemir, Rıza Köroğlu, Ozan Yıldız, Rıza Temel, Cengiz Guven Zeybek ve Derya Yaren Güneylioğlu isimli girişimciler projelerinin detaylarını cumartesi akşamı birFİKRİNmiVAR? Jürisine sunacak. 21 Şubat 2015 Cumartesi akşamı 20:00’da TV360 ekranlarında yayınlanacak birFİKRİNmiVAR? TV Show’unu izleyerek bu girişimler hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

birFİKRİNmiVAR? yarışması hakkında diğer tüm detaylar için www.birfikrinmivar.com web adresini ziyaret edebilir, girişim başvurularınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi iş fikri veya girişim prototipi olan ve yatırım arayan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor