Üniversiteliler, #bizzkampüs'te Parlak Fikirler Yarışmaya Başlıyor!

Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası ile üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini anlatmalarına olanak sağlayan yarışma platformu bizz@kampus, bu yıl 4. kez öğrencilerle buluşuyor. Detaylar haberimizde..

Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası ile üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini anlatmalarına olanak sağlayan yarışma platformu bizz@kampüs, bu yıl 4. kez öğrencilerle buluşuyor. Şimdiye dek 8700 öğrenci ve 2.900 takımın inovatif fikirlerini sunduğu yarışma, öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Üniversitelerin 2.-3.-4.sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrencilerinin oluşturacağı takımlar, bizz@kampüs’te Ülker Dankek 8 Kek’e yenilik katacak fikirleriyle yarışacak. Proje sahipleri, kariyeri için güçlü bir adım atma şansını yakalarken sürpriz ödüllerin de sahibi olacak.

bizz@kampüs, sadece sosyal medya üzerinden başvuru kabul ediyor. Gençlerin sosyal medyayı etkin kullanmaları nedeniyle böyle bir yol izleyen bizz@kampüs, gördüğü ilgi açısından da farklı bir yarışma.

Üç aşamadan oluşan yarışmada kayıtlar alındıktan sonra yarışmacılara Dankek 8 Kek ile ilgili ayrıntılı brief verilecek. Bu briefe göre hazırlanan projeler arasından ilk 50’ye kalanlar ön jüri tarafından belirlenecek. İlk 50’ye giren proje sahibi takımlar, yarı final ve final için daha geniş kapsamlı bir bilgilendirme alacaklar. 11-12 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak final elemeleri ile projeler önce 12’ye indirilecek, ardından da ilk üç takım belirlenecek.

Jürinin değerlendirmeleri sonucunda;

  • Birinci olan gruba 15 bin TL,
  • İkinci gruba 10 bin TL ve
  • Üçüncü gruba 7 bin 500 TL

ödül verilecek. Ayrıca her üç grup da Yıldız Holding’de bir ay staj yapma imkanı kazanacak.

Yıldız Holding İnsan Kaynakları, yarışmanın detaylarını; aralarında ODTÜ, Boğaziçi, Koç, Sabancı, İstanbul, Marmara, Bilkent,  Ege, Karadeniz Teknik, Selçuk, Çukurova, Anadolu Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin de bulunduğu 30 üniversitede tanıtım toplantıları düzenleyerek anlatacak. Öğrenciler ayrıca www.bizzkampus.com sayfasından da yarışmanın detaylarına ilişkin bilgi alabilecek.

Unutmayın, bizz@kampus yarışması başvuruları 2 Şubat-15 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabiliyor. Final elemeleri ise 11-12 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak.

bizz@kampus yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bizzkampus.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi üniversitelerin 2.-3.-4.sınıf öğrencileri ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrenciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor