Gelecex BizTalks Buluşmaları 2015 Şubat Konuğu Işıl Boy Olacak!

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 19 Şubat 2015 konuğu Eğitim Teknolojileri Uzmanı ve YTU Öğretim Görevlisi Sn. Işıl Boy olacak.

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 19 Şubat 2015 konuğu Eğitim Teknolojileri Uzmanı ve YTU Öğretim Görevlisi Sn. Işıl Boy olacak.

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller, girişimciler ve orta ila üst düzey yöneticilerle paylaşılıyor.

Konuk: Işıl Boy

Biztalks etkinliği 19 Şubat 2015 Perşembe günü YAZANE ofisinde gerçekleşecek. Eğitim Teknolojileri Uzmanı ve YTU Öğretim Görevlisi Sn. Işıl Boy, konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte “Geleceğin Eğitim Teknolojileri” konusu dahilinde deneyimlerini profesyoneller ile paylaşıyor olacak.

Adres: YAZANE coworking space /  Kılıç ali paşa cad. No:12 k:1 Karaköy / İstanbul
Telefon: 0212 293 79 00

Etkinlik Programı

“Geleceğin Eğitim Teknolojileri”
18:15 – 18:30:  Networking
18:30 – 19:30:  “Geleceğin Eğitim Teknolojileri” Sunumu
19:30 – 20:00:  Kahve arası & Networking

Gelecex Business Talks Hakkında

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller,girişmciler ve orta/üst düzey yöneticiler ile paylaşılıyor.

Gelecex Business Talks hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.biztalks.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak Basın Sponsoru olduğumuz BizTalks etkinliği 19 Şubat'ta YAZANE ofisinde gerçekleşecek, etkinliğe kayıt olmak için ise etkinlik kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi geleceğin eğitim teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor