550 E-ticaret Girişimcisi, 5. Girişimci Akademisi’nde Buluştu

Türkiye’nin ilk sosyal e-ticaret platformu incir.com tarafından 6 - 8 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 5. Girişimci Akademisi etkinliği kapsamında 550 girişimci bir araya geldi. Detaylar haberimizde..

Tavsiyenin gücü ile e-ticareti bir araya getiren ve Türkiye’nin ilk sosyal e-ticaret platformu olma unvanına sahip incir.com tarafından 5. kez düzenlenen Girişimci Akademisi’nin adresi bu kez Antalya oldu. 500’den fazla girişimciyi buluşturan etkinlik, üç gün boyunca girişimcilik konusunda sunum, etkinlik ve seminerlere sahne oldu.

5. Girişimci Akademisi kapsamında; Türkiye'nin lider kuruluşlarına verdiği danışmanlık ve eğitimlerle birlikte yüzlerce konferans ve organizasyonda yönetim, liderlik, motivasyon, satış ve pazarlama üzerine seminerler veren Sinan Ergin “Neden Şimdi?” ve “Satış Teknikleri”, kişisel gelişim ve başarı türünde 10 kitabı yayınlanan Mümin Sekman ise “Başarı Semineri” başlıklı sunumlarıyla deneyimlerini girişimcilerle paylaştı.

incir.com Moda Kategorisi Açıldı

incir.com’un Kurucusu ve Ceo’su Yusuf Yıldırım yaptığı açılış konuşmasında: “incir.com olarak kurulduğumuz günden bugüne, bir yıl gibi kısa bir sürede büyük bir girişimci ağına ulaşmaktan dolayı mutluyuz. Yıllardır dünyada konuşulan sosyal e-ticareti, incir.com projesi ile biz hayata geçirdik ve böylece ilk kez yepyeni bir iş modeli Türkiye’den doğdu. 2015’e birçok yenilikle başladık; merakla beklenen ve 10 binden fazla ürün içeren moda kategorimiz, tesettür ve genel olmak üzere iki farklı kataloğu ile birlikte yayına açıldı. Şubat itibarıyla mobil web sitemizle ve alternatif bir kargo firması ile daha hizmet vermeye başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Hedef 2017’de 50 Bin Girişimciye Ulaşmak

Yıldırım, 2015 yılı ocak ayında en çok kazanç sağlayan girişimcileri de açıkladı ve “incir.com kapsamındaki e-ticaret siteleri arasında 2015 yılında ocak ayında ilk 20’ye girenler bir ayda 5 bin ile 20 bin TL arasında kazanç elde etti. Amacımız, 2017 yılında 50 bin kişiye ulaşmak ve faaliyetlerimize yurt dışında da devam etmek” dedi.

6. Girişimci Akademisi Mayıs Ayında İstanbul’da

Türkiye’nin 80 şehrinde aktif incir.com girişimcileri bulunduğunun altını çizen Yusuf Yıldırım konuşmasına şu sözlerle devam etti: “İlkini bundan 1 yıl önce yaklaşık 80 kişinin katılımıyla yine Antalya’da gerçekleştirdiğimiz Girişimci Akademisi’nde bugün 550’den fazla kişiyiz. Bu, ulaştığımız büyüklüğün önemli bir göstergesi. Bir sonraki Girişimci Akademisi’ni mayıs ayında İstanbul’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz ve buradaki eğitmenlerimizden biri de Ahmet Şerif İzgören olacak.” dedi.

Üç gün süren 5. Girişimci Akademisi, incir.com’un başarılı girişimcilerinin başarı hikayelerini paylaştığı takdir töreniyle son buldu.

Türkiye’nin ilk sosyal e-ticaret platformu olma unvanına sahip incir.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.incir.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi e-ticaret girişimcileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor