Yeni Bir Devrim'in Başlangıcı 12-15 Şubat'ta İstanbul'daki 3D Fuarı'nda!

Demos Fuarcılık, Türkiye’de ilk kez ‘3D PRINT EXPO TURKEY’ fuarını 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11.Hall’de ziyaretçilerle buluşturacak. Detaylar haberimizde..

Son yıllarda adını sık sık duyduğumuz ve oldukça ilgi gören 3D yazıcılarda üçboyutlu baskı teknolojileri, yeni pazar arayışında olan girişimciler için yeni imkanlar sağlıyor. Pazarın büyüklüğünün farkında olan Demos Fuarcılık, Türkiye’de ilk kez ‘3D PRINT EXPO TURKEY’ fuarını 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11.Hall’de ziyaretçilerle buluşturacak.

Makine ve Otomotiv sanayine büyük hareket getirecek 3D PRINT EXPO, Endüstrinin hareket kaynağı ROLLEXPO RULMAN VE MAKİNA AKSAMLARI FUARI ile aynı anda aynı alanda gerçekleşiyor. Fuar; makine üreticilerinin, Otomotiv imalat ve yan sanayicilerinin yanı sıra Mimar, İnşaat Mühendislerinin de yoğun ilgisini çekecek.

3D Prınt Expo Makina Üretimi ve Otomotiv Sanayine Yeni Bir Boyut Getirecek

1980’li yıllarda temelleri atılmış olan, 3D baskı teknolojisi 2000'li yıllardan itibaren ulaşılabilir hale geldi. Var olan her nesneyi bir çeşit ’klonlama’ özelliğine sahip olan bu teknoloji, bilim adamları tarafından zamanla geliştirilerek 21.yüzyılın en iyi icatlarından biri oldu.

3D yazıcılarda üçboyutlu baskı teknolojileri, makine üretiminde, otomotiv sanayinde, yapı işlerinde, aksesuar, ayakkabı tasarımı, endüstriyel ve mimari tasarım, eğitim alanında, bilimsel çalışmalarda, tıp sektöründe vb. birçok alanda kullanılıyor. 3D yazıcı teknolojisi yüksek maliyetli olsa da artık evlerimize kadar girmeye başladı. İlerleyen dönemlerde hayatımızı oldukça kolaylaştıracak bu teknoloji ile kaybettiğimiz bir eşyamızı, beğendiğimiz bir ayakkabıyı, hayal ettiğimiz her şeyi bu sayede oturduğumuz yerden üretebilir hale geliyoruz.

Türkiye’de de bu konunun üzerine düşen birçok firma var. Demos Fuarcılık da teknolojinin gelişimi ve sektörün büyümesi amacı ile Türkiye’de ilk kez ‘3D PRINT EXPO TURKEY’ fuarını düzenleyerek yurt içi ve yurt dışı sektör liderleri bir araya getiriyor.

12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde3D PRINT EXPO TURKEY’ yanı sıra 4. İskele Kalıp Fuarı - Rollexpo Turkey - Rental Expo Turkey Fuarları da eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Demos Fuarcılık Hakkında:

Demos Fuarcılık, 1993 yılından bu güne Türk Fuar Sektöründe birçok yeniliğe imza atmış bir Fuar Organizasyon Firması. Farklılık yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamayı hedefleyen, dünyada ve Türkiye`de "İLK" lere imza atan Demos Fuarcılık; Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemi, saha çalışmalarındaki tecrübeli adımları, firma bünyesindeki beyin fırtınalarını, katılımcı firmaları ile paylaşması neticesinde, Türk Fuar Sektöründe, markalaşma sürecindeki ciddi mesafeler kat etmiş durumda.

3D PRINT EXPO TURKEY fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.demosfuar.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi reel sektörde faal olan ve 3D yazıcı teknolojilerine ilgisi olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor