“Samsung Geleceğin Mucitleri” Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

Öğrencilere bilimi sevdirerek onları yeni buluşlar yapmaya teşvik etmek üzere hayata geçirilen “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasının başvuru tarihi 28 Şubat’a kadar uzatıldı. Detaylar haberimizde..

Dünyaya ilham vererek geleceği yaratma” misyonu ile gençlerin ve çocukların eğitimine farklı projelerle destek veren Samsung’un ana sponsorluğunu üstlendiği “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışması için başvuru kabul tarihi, 28 Şubat 2015’e kadar uzatıldı.

Genç zihinlere ilham vererek bilimsel düşünceyi özendirmeyi ve düşüncenin pratiğe geçirilmesine olanak sunmayı amaçlayan Samsung, küçük mucitlerin yenilikçi projelerini ödüllendirerek yaratıcı düşünmeye teşvik etmeyi hedefliyor.

Geleceğin Mucitleri’ne Kimler Katılabiliyor?

Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Multi Channel Developers işbirliğiyle düzenlenen “Samsung Geleceğin Mucitleri” yarışmasına, hâlihazırda ortaöğretim düzeyinde öğrenim gören tüm öğrenciler çevre, enerji, sağlık ve teknoloji dallarındaki projeleriyle katılabiliyor.

Kazananlar Nasıl Belirleniyor?

Gönderilen projeler arasından finalistler, jüri tarafından belirleniyor. Ardından finalistlerin proje sunumları DailyMotion sitesi üzerinden bu sefer halk oylamasına sunuluyor. Ayrıca, finalistlerin projeleri Kidz TV ekranlarından da tanıtılıyor. Halk oylamasını takiben, jürinin nihai değerlendirmesi ile seçilen kazananlar, Mayıs ayında düzenlenen ödül töreni ile anons ediliyor.

Unutmayın, Samsung Geleceğin Mucitleri yarışmasına başvurular 28 Şubat 2015 tarihine kadar yapılabiliyor.  

Samsung Geleceğin Mucitleri yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.samsunggeleceginmucitleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi küçük mucitler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorumlar

umut yılmaz
umut yılmaz
kazanacığıma ınanıyorum

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor