IBM – Dijital Ajanslar Semineri 7 Şubat'ta YEM İstanbul'da!

Dijital Ajanslar Platformu ve IBM işbirliği ile düzenlenecek olan "IBM – Dijital Ajanslar Semineri", 7 Şubat 2015 tarihinde YEM İstanbul’da gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Dijital Ajanslar Platformu ve IBM işbirliği ile düzenlenecek olan "IBM – Dijital Ajanslar Semineri", 7 Şubat 2015 tarihinde YEM İstanbul’da gerçekleşecek.

Dijital Ajanslar Platformu ve IBM işbirliğinde gerçekleşecek olan IBM – Dijital Ajanslar Semineri, ajansların yeni nesil pazarlama stratejilerine uyum sağlamasına ve sektörde lider konuma gelmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

IBM Digital Experience ve Market Management çözümlerine derin bir bakış sunacak seminer programı, dijital pazarlama sektöründe faaliyet gösteren ajansların markaları için etkileşim yaratmasına, bugünün tüketicisinin değişen ihtiyaçlarını karşılayan ikna edici ve farklılaştırılmış dijital deneyimler üretmesine katkı sağlayacak.

IBM – Dijital Ajanslar Semineri’nde; esnek, kapsamlı öneriler sunan, müşteri ile birebir iletişime odaklanmış IBM çözümleri ele alınacak. Etkinlikte, bu yazılımların ajanslar için sunduğu içerik yönetimi, esnek ve geliştirilebilir framework, yerleşik sosyal medya fonksiyonları, pazarlama araçları, analitik destek, kişiselleştirme, yatırım araştırması ve entegrasyon yeterlilikleri ve benzeri özellikleri aktarılacak.

IBM – Dijital Ajanslar Semineri’nde;

  • Ortadoğu Afrika & Türkiye IBM Sistemleri Sorumlu Pazarlama Lideri Maja Barel,
  • IBM Global Satış Yöneticisi Joseph Preston,
  • IBM Global Satış Yöneticisi Jeff Seifert,
  • IBM Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Endüstri Çözümleri ve B2B Entegrasyon Lideri Ebru Binboğa,
  • IBM Türkiye Sosyal İş Geliştirme Yöneticisi Erhan Güçdemir,
  • IBM Türkiye Ekosistem Geliştirme Yöneticisi Jale Akyel,
  • LuckyEye Dijital Reklam Ajansı CEO’su Tolga Artan,
  • Dijital Ajanslar Platformu Kurucusu Evren Kacar.

konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinliğe; Ajans Başkanları, Kurucu Ortaklar, Ajans üst düzey yöneticileri (CMO, CTO, Direktörler) ve dijital pazarlama profesyonelleri katılacak.

Dijital Ajanslar Platformu Hakkında

2013 yılında yayın hayatına başlayan Dijitalajanslar.com, dijital odaklı reklam ajanslarının yöneticileri, çalışanları ve dijital pazarlama sektörü profesyonelleri için hizmet üreten bir bilgi merkezi ve iletişim platformu.

Unutmayın, "IBM – Dijital Ajanslar Semineri" 7 Şubat 2015 tarihinde YEM İstanbul’da gerçekleştirilecek.

"IBM – Dijital Ajanslar Semineri", hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.dijitalajanslar.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi dijital ajans sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor