Destek Bulmanın En Kolay Yolu “Fuar Destekleri” Artık Cebinizde!

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, ihracatçı firmaların devlet yardımları mevzuatına her türlü mobil cihazdan erişebilmesini sağlamak amacıyla "Fuar Destekleri" adında bir uygulama geliştirdi. Detaylar haberimizde..

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, ihracatçı firmaların devlet yardımları mevzuatına her türlü mobil cihazdan erişebilmesini sağlamak amacıyla "Fuar Destekleri" adında bir uygulama geliştirdi.

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, ihracatçı firmalarının sıklıkla kullandığı devlet yardımları mevzuatını bir mobil uygulama haline getirerek mobil marketlere yükledi.

Uygulama başta Fuar Destekleri olmak üzere devlet destekleri mevzuatını başından sonuna dek ilerleyebileceğiniz kullanıcı dostu bir arayüzle anlatıyor. İleri ve geri tuşları ile tüm aşamalar arasında geçiş imkanı sunuyor. Ayrıca;

  • Fuara Giderken Dikkat Edilecek Hususlar,
  • Destek almak İçin Mutlaka Yapılması Gerekenler

gibi değerli bilgiler içeriyor. Devlet yardımları süreçlerinde gerekli olan tüm belgeler uygulama aracılığı ile mobil cihazlara indirilebildiği gibi e-posta aracılığı ile gönderimi de sağlanıyor.

Uygulama içeriğinde aşağıda yer alan bölümler bulunmakta olup devlet destekleri mevzuatındaki gelişmeler ışığında sürekli güncellendiğinden her ihracatçının mobil cihazında bulunması gereken bir çalışma niteliğini taşıyor.

Bireysel Katılım

  • Yurtdışı fuarlarına bireysel katılım hakkında bilmeniz gerekenler ve gerekli belgeler.

Milli Katılım

  • Yurtdışı fuarlarına milli katılım hakkında bilmeniz gerekenler ve gerekli belgeler.

Fuara Giderken Dikkat Edilecek Hususlar

  • Fuara giderken dikkat edilmesi gereken hususlar, uyarılar ve belgeler.

Fuardan Sonra Müracaat

  • Fuardan sonra müracaatlar hakkında bilmeniz gerekenler ve dilekçeler.

Pazara Giriş Belgeleri Desteği

  • Pazara Giriş Belgeleri Desteğinden nasıl yararlanılır?

Yurtdışı Birim Marka Tanıtım Harcamaları

  • Yurtdışı birim marka tanıtım harcamaları desteğinden nasıl yararlanılır?

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Hakkında

Kısa adı OAİB olan Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterlği; 1989 yılında Ankara'da çimento, cam, seramik ve diğer toprak ürünleri ihracatçılarına hizmet vermek amacıyla faaliyete geçmiş.

“Fuar Destekleri” uygulaması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz destekler.oaib.org.tr web adresini ziyaret edebilir, Ayrıca AppStore ve GooglePlay mobil marketlerinden uygulamayı mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Haberimizi ihracat yapan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor