30 Yaşına Gelmeden Zengin Olmanın 10 Püf Noktası!

Business Insider sitesi 21 yaşında okuldan atılıp beş parasız kaldıktan sonra 30'una gelmeden milyoner olan bir girişimciden tavsiyeler aldı. İşte o tavsiyeler... Detaylar haberimizde..

Business Insider sitesi 21 yaşında okuldan atılıp beş parasız kaldıktan sonra 30'una gelmeden milyoner olan bir girişimciden tavsiyeler aldı. Huzurlarınızda işte o 10 tavsiye:

Parayı Takip Edin

Girişimciye göre, genç çalışanlar gelecek on yılda kazançlarını on katına çıkaracak işlerin peşinden koşmalı.

Gösteriş Yapmayın Kendinizi Gösterin

Gerdone, genç çalışanların milyoner olma yolunda yapacakları en önemli şeyin kendilerini olmadıkları bir şey gibi göstermekten çok, asıl yeteneklerini göstermek olduğunu söylüyor.

Yatırım İçin Birikim

Gerdone'ye göre, genç çalışanlar sadece birikim için değil yatırım yapmak için birikim yapmalı.

Dikkatli Borçlanın

Girişimcinin en büyük tavsiyelerinden biri de genç çalışanların altından kalkamayacakları borçların altına girmemesi.

Paraya İlgi Gösterin

Gerdone, paraya kıskanç bir sevgili gibi bakılması gerektiğini ve milyoner olmak adına hayattaki en büyük önceliği ona vermek gerektiğini de belirtiyor.

Para Uyumaz

Girişimci, fırsatların nereden çıkacağı belli olmadığından, güne erken başlamak ve fırsatları değerlendirmek ve geç saatlere kadar çalışmaktan kaçınmamak gerektiğini de sözlerine ekliyor.

Fakirlik İşe Yaramaz

Gerdone, kişilerin alım güçlerinin düşük olmasının kendilerini bir açmaza sürükleyeceğinin farkında olarak çalışmaları gerektiğini de söylüyor.

Milyoner Akıl Hocası

Girişimciye göre milyoner olma yolundaki en büyük gereklerden birisi de daha önce milyoner olmayı başarmış kişilerden tavsiye almak.

Riskli Yatırımlar

Gerdone'ye göre riskli yatırımlardan da kaçılmamalı.

Büyük Hedefler

Girişimciye göre her zaman büyük hedefler belirlenmeli. Bir yatırımdan 1 milyon dolar değil 10 milyon dolar kazanmayı hedeflemek gerekiyor.

cnbce.com kaynaklı haberimizi genç girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor