Genç Girişimcilerin Projeleri StartUP Zirvesi'nde Görücüye Çıktı!

Bilkent Üniversitesi Genç Girişimcilik Kulübü ve Bilkent Cyberpark işbirliğinde gerçekleştirilen 7. StartUp Zirvesi’nde 50’nin üzerinde yapılan başvuru arasından finale kalan 8 proje değerlendirildi. Detaylar haberimizde..

Bilkent Cyberpark, tarafından her yıl genç girişimcilerle yatırımcıları karşı karşıya getiren StartUp Zirvesi’nin 7. si gerçekleşti. Bilkent Üniversitesi Genç Girişimcilik Kulübü ve Bilkent Cyberpark işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte 50’nin üzerinde yapılan başvuru arasından finale kalan 8 proje değerlendirildi.

Galata Business Angels (GBA)‘dan Ömer Akarca, BIC Angels’tan Hikmet Özgözen, sadecehosting.com kurucusu Selçuk Saraç, Intellium’dan  Ali Kılıç, Yasin Erol, TR Angels’tan Namık Kural, Bayraktar Grup’tan Özgür Bayraktar, Nokta Grup’tan Tümay Asena’nın jüri üyeliğini yaptığı program; Chain Networking uygulamasının sahibi Kemal Apaydın’ın silikon vadisi tecrübelerini paylaştığı konuşmasıyla başladı. Sonrasında Ömer Akarca, Selçuk Saraç ve Özgür Bayraktar’ın yürüttüğü panelle devam eden Zirve’de, proje sunumlarına geçilmesi ile birlikte tüm ilgi ve heyecan arttı.

Program boyunca Cyberpark firmalarından Tilda Telekom’un sunduğu canlı yayın imkanı ile Ankara StartUp Zirvesi’nin tüm Türkiye’de izlenmesine olanak sağlandı. 150’den fazla katılımcının seyrettiği etkinlikte, jurilerin oylamasıyla;

  • Birinciliği kod yazmadan mobil oyun geliştirme platformu Game Looper projesi alırken,
  • İkincilik; diş hekimleri için klinik yazılımı olan DentNote’un,
  • Üçüncülük ise görsel üzerinden internette giysi araştırma motoru DressRank’ın,
  • PayU özel ödülü de yemek siparişi esnasında bağış yapmaya imkan sağlayan YeGitsin.com’un oldu. 

Ankara StartUp Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ankarastartup.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi genç girişimciler ve yatırımcılar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor