Türkiye’nin En Büyük E-ticaret Etkinliği "EticaretSEM" Antalya’da!

EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen ve alanında Türkiye’nin en büyük e-ticaret etkinliği olarak nitelendirilen EticaretSEM Konferanslarının 6'ıncısı 20 Ocak’ta Antalya’da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen ve alanında Türkiye’nin en büyük e-ticaret etkinliği olarak nitelendirilen EticaretSEM Konferanslarının 6'ıncısı 20 Ocak’ta Antalya’da gerçekleştirilecek.

Ana sponsorluğunu Dora Telekom'un üstlendiği etkinlik bu güne kadar, 5 büyük ilde 3000 den fazla konuk ile toplamda 115 sunum ve moderasyona ev sahipliği yaptı. Sektörün önde gelen firmalarının ve STK'larının destekleri ile katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeden gerçekleştirilen etkinlikler her geçen gün daha geniş kitlelerin ilgisini çekiyor.

Bu yıl boyunca 16 büyük ilde 15 günde bir gerçekleşecek olan eğitim ve konferanslar, Eticaret Ekosistemi içerisinde faaliyet göstermekte olan şirketlerin, eğitim alanında duydukları ihtiyacın farkındalığında olarak planlandı.

Etkinliklere, e-ticaret alanında faaliyet gösteren çok sayıda kurum da özel destek veriyor. Aslanoba Capital, Gittigidiyor.com, Ofix.com, PayPal, SefaMerve.com, Bilginet, Webnak, LA Software, Akakce.com, Pay U, Ticimax, Vitringez.com, Fotometrik360, AjansTR, Setrow, KreaDirect, MediaNova, Shiftdelete.net gibi firmaların yanı sıra Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD), Endeavor ve Keiretsu Forum İstanbul tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri yıl sonuna kadar on binden fazla konuğu ağırlayacak.

Programda yer alacak isimler ve konular aşağıdaki gibidir:  

20 Ocak 2015 SALI
12:30 Atıf Ünaldı - Moderatör
Ercüment Erdem - Eticad Başkanı  
12:45 Merter Özdemir - EticaretSEM
Timuçin Öğün - Dora TELEKOM
Alptekin Yıldız - Ofix.com
Eren Yalçındağ - Setrow
14:00 Gülfem Toygar - Gittigidiyor.com
Mehmet Metin Okur - SefaMerve.com
15:00 Karay Karataş - Akakce.com
Erdinç Börekoğlu - Dıgıtal Planet
Ozan Tatar - PayU
Cenap Doğru - PAYPAL
İbrahim Çoşkuner - TEB
Mehmet Erdemi - Bilginet
Aydın Karadöller - Fotometrik360

TEB - EticaretSEM işbirliği ile gerçekleştirilecek etkinliklerden İstanbul eğitimleri her hafta Perşembe günü TEB Girişim Evi’nde gerçekleştirilecek ve İstanbul eğitimleri dışındaki seminerler ise eticaret, dijital pazarlama ve internet girişimleri dünyasının önde gelen aktörlerini konuk edecek.

Bir sonraki etkinlik ise 03 Şubat 2015 te Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

EticaretSEM hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.eticaretsem.com/antalya web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Derleme haberimizi e-ticaret ve dijital pazarlamaya ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorumlar

ümit binici
ümit binici
merhaba   uzun zamandır sizi takip  çok güzel etkinlikler.benim  e ticaretle ilgili   fikirlerim var  antalyaya katılamıycam fakat e  eskişehirde yaşıyorum   eğer yeri ve zamanın söylerseniz eskişehire  gelmek  isterim  saygılar    ümit binici  

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor