İstanbul'da Silikon Vadisi Seviyesinde Ürün Geliştirmek Mümkün mü?

Mobil İstanbul; Türkiye'deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 2015'in ilk ayında düzenlenecek etkinlikte Emrah Yalaz, İstanbul’daki girişimcilerin nasıl Silikon Vadisi seviyesinde ürün üretebileceklerini anlatılacak. Detaylar haberimizde..

Mobil İstanbul; Türkiye'deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.  2015'in ilk ayında düzenlenecek etkinlikte Emrah Yalaz, İstanbul’daki girişimcilerin nasıl "Silikon Vadisi" seviyesinde ürün üretebileceklerini anlatılacak.

Girişimci ve yatırımcı kimliklerini bir arada bulunduran Emrah Yalaz, Silikon Vadisi'nde danışmanlık verdiği birçok startup ve Ycombinator projesi için uyguladığı modelden bahsederek İstanbul’daki girişimcilerin nasıl Silikon Vadisi seviyesinde ürün yapabileceklerini anlatacak.

Birçok developer ya da birçok şirket tutabileceğini düşündüğü projeler için hatrı sayılacak derecede büyük kaynaklar ayırarak kod geliştirmeye, ürünü son haline getirmeye çalışıyor. Ürün lanse edildikten sonra da yine büyük bütçeler ürünün pazarlanması için harcanıyor ama geri dönüşler beklenildiği kadar iç açıcı olmayabiliyor.

Bugün dünyayı değiştiren internet ve mobil ürünlerin bir çoğunun Silikon Vadisi'nden çıkması bir tesadüf değil ve daha başarılı ürün geliştirmek için geliştirilmiş bir çok metodoloji var. İşte bu metodolojileri Emrah Palaz, “İstanbul’da Silikon Vadisi Seviyesinde Ürün Yapmak” isimli etkinlikte katılımcılar ile paylaşacak.

Bu seminerde;.

  • Fikrinizi nasıl valide edebileceğinizi?
  • Ürününüzü nasıl büyütebileceğinizi?
  • Yatırımcılara daha doğru nasıl anlatabileceğinizi?

gibi sorulara cevap bulunabilecek.

Etkinlik Programı

"İstanbul’da Silikon Vadisi Seviyesinde Ürün Yapmak" Semineri
Tarih: 24 Ocak 2015 Cumartesi
Konuşmacı: Emrah Yalaz
14:00 – 15:00 String Ventures – "İstanbul’da Silikon Vadisi Seviyesinde Ürün Yapmak"
15:00 – 16:00 KoLounge ‘da Sosyalleşme
Adres: 4.Levent Sanayi Sitesi, Huzur Mh., Beyazıt Cd No:15, (Kolektif House) Istanbul

Konuşmacı : Emrah Yalaz / String Ventures’ın Kurucu ortağı

String Ventures’ın kurucu ortağı Emrah Yalaz, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde uygulamalı teknoloji start-up dersi veriyor. String Ventures Türkiyedeki ileri derecede teknik mühendislik ve startup takımlarına ürün öncesi 150bin USD’a kadra yatırım yapıyor, ürün tasarımı ve startup çalıştayından geçirerek Silikon Vadisine ve özellikle YCombinator’e hazırlıyor. Emrah bundan önce Chicago merkezli analitik yazılım şirketi QRM’in ürün tasarım grubunu yönetti ve Silikon Vadisi startuplarına danışmanlık yaptı. Emrah Istanbul ve San Francisco’da yaşıyor.

Unutmayın, Etkinlik 24 Ocak 2015 Cumartesi günü Kolektif House'da gerçekleştirilecek.

"İstanbul’da Silikon Vadisi Seviyesinde Ürün Yapmak" etkinliği ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isterseniz burayı ziyaret edebilir, kayıt için ise Event Brite sayfasını kullanabilirsiniz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil bilişim sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 6.757 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Mobil Teknolojiler
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor