Paraşüt, Girişimcilere ve Girişimci Adaylarına Ücretsiz Eğitimler Düzenliyor!

Türkiye'nin ilk kullanıcı dostu ve bulut tabanlı finans yönetim uygulaması Paraşüt, girişimcilere özel finans, muhasebe, hukuk, iş yönetimi gibi konularda eğitimler düzenliyor. Detaylar haberimizde...

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için Türkiye’nin ilk kullanıcı dostu ve bulut tabanlı finans yönetim hizmeti sunan Paraşüt; girişimcilerin ihtiyaç duydukları özel finans, muhasebe, hukuk, iş yönetimi gibi konularda destek olmayı misyon edinerek ücretsiz eğitimler düzenlemeye başladı.

Kısa bir sürede Hollanda merkezli “Revo Capital" ve ABD merkezli girişim sermayesi fonu olan "Ribbit Capital"den aldığı yatırımlarla kendisi de başarılı bir girişimcilik örneği olan Paraşüt, eğitimlere tematik olarak ayda bir devam edecek.

Kasım ayında Neura Mali Müşavirlik ile "Finansal Okuryazarlık" eğitimi düzenleyen Paraşüt, yoğun talep üzerine aynı eğitimin ikincisini 18 Aralık 2014 tarihinde Urban Station Şişhane şubesinde 30 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. Ocak ayında ise Kılıç & Partners ile hukuk eğitimi düzenleyecek olup, katılım 20-25 kişiyle sınırlı olacak.

Paraşüt, küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelir-gider takibini yapabileceği ve finansal operasyonlarını verimli yönetebilmelerini sağlayan bir kontrol paneli niteliği taşıyor. Fatura oluşturma ve yazdırma, kredi kartı ile online tahsilat, ödeme takibi için otomatik hatırlatmalar ve raporlamalar gibi pek çok hizmet ve bilgiyi tek elden yanıtlıyor. Ocak ayında ekonomik fiyatlarla e-Fatura hizmeti de sunmaya başlayacak olan Paraşüt, küçük ve orta ölçekli işletmelere fatura operasyonlarında zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak.

Paraşüt hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.parasut.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi küçük ve orta ölçekli işletme sahibi ve adayları okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor