Hello Tomorrow Challenge 2015 Başvuruları Devam Ediyor!

Hello Tomorrow Topluluğu tarafından düzenlenen global start-up ve proje yarışması Hello Tomorrow Challenge 2015 için başvurular açıldı. Detaylar haberimizde..

Hello Tomorrow Topluluğu tarafından düzenlenen global start-up ve proje yarışması Hello Tomorrow Challenge 2015 için başvurular açıldı.

Birinciye 100 bin € ve kategori birincilerine 15'er bin € nakit ödül verilecek olan yarışmada yarı-finalistler için de 2 aylık mentör programı ve Paris'teki final konferansına katılım imkanı sağlanıyor.

Amacı; bilim ve teknolojiyi girişimcilikle buluşturmak olan Hello Tomorrow, dünyanın mevcut sorunlarını çözecek tüm inovatif fikirlere, projelere ve start-uplara açık bir yarışma.

Yarışmaya Hangi Kategorilerden Katılabilinir?

  • Bilişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon
  • Finans ve Güvenlik
  • Malzeme ve Yapı
  • Enerji ve Çevre
  • Sağlık
  • Ulaşım ve Mobilite
  • Üretim

Yarışmaya Katılım İçin Sağlanması Gereken Şartlar

  • Şirketin (kurulmuşsa) 2 yaşından büyük olmaması
  • 250 bin €'dan fazla yatırım almamış olmak

Ayrıca yukarıda bahsi geçen şartların dışında, fikir aşamasında başvuru yapanlar şayet ödül kazanırlarsa ödülün verildiği tarihte kurulu olan bir şirketlerinin olması gerekiyor.

Yarışmaya ekip olarak katılmak gerekiyor ancak fikri olup ekibi olmayanlar veya bir ekibe katılmak isteyenler de bireysel başvuru yapabiliyor. Bu bireysel başvurular sonucunda da HT ekibi, ekibi olmayanları eşleştirme yapıyor ve bu şekilde projelere devam ediliyor.

İlk etkinliğini Ankara'da, IEEE ODTÜ'nün desteği ile 10 Ocak 2015 saat 14:00'da ODTÜ MM25 Amfisi'nde gerçekleştirecek olan Hello Tomorrow Türkiye ayrıca Ocak ayı bitmeden İstanbul'da da bir etkinlik düzenleyecek.

Yarışmaya başvurular için son tarih ise 28 Şubat 2015 olarak belirlenirken, yarışmanın finali 25-26 Haziran'da Paris'te 4000'den fazla katılımcı ile gerçekleşecek. Para ödüllerinin yanı sıra projeleri Orange, Airbus, Michelin, Total, Roche, Janssen, Air Liquide ve GDF Suez gibi dünya devlerine sunma fırsatı da yarışmayı daha cazip hale getiriyor.

Hello Tomorrow Challenge 2015 yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.hello-tomorrow.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, başvurular 28 Şubat 2015'te sona eriyor. Haberimizi dünyanın mevcut sorunlarını çözecek fikirleri, projeleri ve girişimleri olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor