Kuyumcular Ve Üreticiler Tek Bir Platformda Buluşuyor: Altın Çarşı

Altın Çarşı, kuyumcu ve mücevher üreticilerine özel, kapalı devre sektörel platformuyla kuyumculuğa yepyeni bir anlayış getiriyor. Detaylar haberimizde..

Altın Çarşı, kuyumcu ve mücevher üreticilerine özel, kapalı devre sektörel platformuyla kuyumculuğa yepyeni bir anlayış getiriyor.

“Kuyumculuk sektörünün geleceğiyiz” sloganıyla yola çıkan Altın Çarşı, kısa sürede büyük ilgi görmüş. 5 ayda 58 ilden 1250’yi aşkın kuyumcunun üye olduğu Altın Çarşı’da her gün 200’den fazla kuyumcu para, zaman ve efor sarf etmeden alışveriş yapabiliyor.

Altın Çarşı “Mücevherin Merkezi” Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Kuyumculuk sektöründe kuyumcu ve üreticilerin kendilerine özel hazırlanan masaüstü uygulamayla erişebildikleri güvenli ticaret merkezi Altın Çarşı, sektöre yepyeni bir anlayış getiriyor. “Kuyumculuk sektörünün geleceğiyiz” sloganıyla Türk Kuyumculuk Sektörünün küresel rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen Altın Çarşı, kısa sürede büyük ilgi görmüş. 5 ayda 58 ilden 1250’yi aşkın kuyumcunun üye olduğu Altın Çarşı’ya her geçen gün yeni üyeler eklenmeye devam ediyor. 

Her gün 200’den fazla kuyumcu sistemde online olarak, üreticilerin modellerine atölye çıkış fiyatlarıyla doğrudan erişerek para, zaman ve efor sarf etmeden alışveriş yapabiliyor. Altın Çarşı sadece kalite ve fiyat avantajı ile değil, sunduğu diğer fırsatlarla da kuyumculara kazandırıyor.

Kuyumcular;

  • Altın Çarşı’ya ücretsiz üye oluyor,
  • Sektörel anlık piyasa verilerine ücretsiz erişiyor,
  • Yeni modeller üretildiği anda, aylarca beklemeden, ürünleri anında inceliyor,
  • Binlerce kaliteli mücevher modeline en uygun fiyatlarla ulaşıyor,
  • Ayar ve kalite kaygısı olmadan ürünleri seçiyor,
  • İstedikleri adet ve gramda ürün siparişi veriyor,
  • Bölge ve mesafe farkı gözetmeden ülke genelinde aynı fiyatlarla alışveriş yapıyor,
  • Altın/TL havale, kredi kartı gibi farklı ödeme seçeneklerini kullanıyor,
  • Ve tüm siparişlerini güvenli kurye (sigortalı, zırhlı araç, silahlı eleman) ile Türkiye’nin herhangi bir noktasında 1-3 gün arasında teslim alıyorlar.

Adını 16’ıncı yüzyılda Kapalı Çarşı’nın içinde sarraf, kuyumcu ve antikacıların bulunduğu, güven ve müşteriye saygı kavramlarıyla özdeşleşmiş olan bölümden alan Altın Çarşı, geleneksel ticaret ahlakıyla en son teknolojileri birleştirerek kuyumculuk sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor.

Altın Çarşı hakkında daha detalı bilgi edinmek isterseniz www.altincarsi.com web adresini ziyaret edebilir, Kuyumculuk sektöründe olan okurlarımız isterlerse gerekli belgelerle site üzerinden ön başvuru formunu doldurarak veya Kuyumcukent Showroom’a şahsen başvurarak sisteme ücretsiz bir şekilde üye olabilirler.

Haberimizi kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor