İnovasyon Haftasında İnovasyon Şampiyonları İnovaLİG Ödüllerini Aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, İnovaLig İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreni'nde ilk üçe girenlerin ödüllerini takdim etti. Detaylar haberimizde...

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul"un son gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, İnovaLig İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreni'nde ilk üçe girenlerin ödüllerini takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul" etkinliği kapsamında tertiplenen İnovaLig İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreni'nde kazananlara ödüllerini takdim buyurdu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Ekonomi Bakanlığı desteğiyle ve Arçelik, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türk Hava Yolları (THY) stratejik ortaklığıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul"un son gününde, İnovaLig İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleştirildi.

5 ayrı kategoride ilk üçe giren firmalar törende ödüllendirildi. Birinciler ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alırken, ikinci ve üçüncüler ise ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'den aldı.

Birincilik ödülüne "İnovasyon Stratejisi" kategorisinde Arçelik, "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde İnci Akü, "İnovasyon Döngüsü" kategorisinde Vestel Elektronik, "İnovasyon Kaynakları" kategorisinde TEB ve "İnovasyon Sonuçları" kategorisinde ise Labris Networks layık görüldü.

Kategorilerdeki ikincilik ödülünü sırasıyla Tofaş, Heksagon Mühendislik, Çilek Mobilya, Mir Ar-Ge ve Triodor Yazılım kazandı.

Üçüncülük ödüllerini ise "İnovasyon Stratejisi" kategorisinde Procter & Gamble, "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde BASF Kimya, "İnovasyon Döngüsü" kategorisinde Denizbank, "İnovasyon Kaynakları" kategorisinde Brisa ve "İnovasyon Sonuçları" kategorisinde ise Nanovak Ar-Ge aldı.

Törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kategorilerden ödül kazananlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye İnovaLig İnovasyon Şampiyonları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inovalig.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor